مجرد بودن چه بدی داره که برای ترس از فرار خداستگار میخوای از حقوق خودت بگذری؟ متاهل بودن و مسئولیت ...
ن منظور کامل این نبود منظور شرایط معقول ونرمال که هردوطرف راضی باشن شماها که بیست سال پیش ازدواج کردین شرایط الان با اون موقع فرق داره بخاطر شرایط اقتصادی کسی نیست وقتی هم که هست وقتی احساس خطر کنن دیگه جدی نمی گیرن قضیه رو بخصوص تو روال سنتی این مسئولیتها هم باید قبلش امادگی باشه همینجوری بری ببینی چی میشه اخرش بعد چنسال ادم خسته میشه، همین.
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
ن منظور کامل این نبود منظور شرایط معقول ونرمال که هردوطرف راضی باشن شماها که بیست سال پیش ازدواج کرد ...
من ۲۳ سالمه مجردم😃
عزیزم تو قراره با یه مرد با شعور ازدواج کنی درسته؟ مردی که دوست داره و میفهمه که بین زن و مرد باید عدالت باشه ... مطمئن باش همچین مردی حق طلاق رو ب همسرش میده ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر اين ظلم و سلب شدن حق و حقوق زنان عادى شده كه فكرميكنيد اگه يكى آدم و انسان باشه و شعور داشته ...
بیخیال این بحث های حقوقی و اجتماعی، اگه هردوطرف بخوان یک عمر باهم باشن و ازهم شناخت و علاقه داشته باشن اینقدر سخت نمی گیرن منظور هم انعطاف هردوطرف در شرایط فعلی برای راحت ترشدن قضیس طرفی که همه چیزرو واسه خودش بخواد طرف مقابل احساس خطرمیکنه و اگه باهوش باشه میره سراغ یکی دیگ چه مرد چه زن،همین
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
من ۲۳ سالمه مجردم😃 عزیزم تو قراره با یه مرد با شعور ازدواج کنی درسته؟ مردی که دوست داره و می ...
اکی بنظرم این حق رو باید داد دست قانون دست مرد یا زن نباشه بهتره چون دیدم که هردو طرف سوئ استفاده کردن حتی زن بعدشم این نزاع و کشمکش و جریان سازی حقوقی قبل از ازدواج طرف رو دلسرد میکنه و طرف منصرف میشه چه مرد و چه زن دیدم که میگم چون شناختی نیست طرف فکرمیکنه چرا اینقدر اصرار!!درکل درسته همه چیز برابر اما با زبان نرم و دلیل درست موفق باشی
حق طلاق فايده داره چون خودت ميتونى با حق طلاق از اون جهنم بيرون بياى و بخاطر طلاق زجر نكشى اما حق ...
عزیزم متوجه منظورم نشدی پدر بزرگم از زن های ناسازگار خیلی میترسید باباش خان بود یه منطقه ازش حساب میبردن ولی توخونه زنش که مادر پدربزرگم باشه هیچی حسابش نمیکرد و دادو فریاد حتی بابابزرگم میگه یه بار مادرش باباشو زده اونم زمانی که زنا از ترس شوهراشون ابم نمیخوردن این خانوم خانو که اون همه برو بیا داشته زده.میگه هرکه بخواد میتونه زندگیو زهرمار کنه اگه زن اذیت کنه وزندگیو جهنم کنه وابروریزی کنه مرد تا مهریه شو پرداخت نکنه نمیتونه طلاق بده.همینطورم مرد میتونه زندگیو جهنم کنه که زن خودش بزاره بره وراضی به بخشش مهرش بشه
وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
منظورت از همه چيز رو واسه خودش خواستن چيه؟ الان شما بااينكه همه چيز واسه مردهاست مشكلى ندارى طبق حر ...
نه اتفاقا به حقوق برابر معتقدم اما نه با زبان خشن و بی منطقی همه چیز مساوی،بعدشم هندونه دربسته رو قبول دارم اونم به این دلیل که فرصتی نمیدن به دخترای ایرانی تو ازدواج های سنتی که یکی دوسال عمیقا همدیگرو بشناسن ازطرفی فرصت هم بدن طرف فوری تو چن هفته درگیر عواطف میشه وهمین باعث کورشدن طرف درایرادهاش میشه اگرم ایرادی ببینه بخاطر مدت زمان گذشته ازنامزدی،فشارخانواده و حرف مردم وپول وموقعیت ونیازو هزار جور دلیل دیگه از عیب طرف میگذره به امید تغییر بعدا هم باهمین موضوع روبرومیشه ومیگه ازدواج هندونه دربستس امکان نداره همچین چیزی،صددرصد ازلحاظ روانشناسی یه ایرادی تو رابطه قبل از ازدواج طرف بوده،ادما هم بیخودی تغییر نمیکنن ادم با ثبات تغییرات مثبت داره نه منفی یه نفر یهویی نمیزنه به سرش بشه خائن حتما قبل ازازدواج هرزه بوده ودختره یا پسره به حساب جذابیت ازش گذشته دیدم که میگم کاملا دربسته نیس عقلها و شعورها دربستس یه ۶۰ درصدش میتونه باز باشه موفق باشی
قانون ما هیچ وقت عادالانه نمیشه تکرار میکنم اگر پسری باشعور باشد نیازی به اصرار نیست ....😊
درسته ولی هنوز جانیفتاده همچین چیزی حالا کو پسر باشعور خخخ پسر بیشعورش هم همچین حقی نمیده میترسن البته از بعضیا باید واقعا ترسید نمونش زن عموی خودم که ۵۰۰ تا سکه با حق طلاق ومنتظره ۷ سال دخترش تموم بشه ومردش روطلاق بده همراه با حضانت خخخ بیخیال حالاکه فعلاتو این شرایط کسی نیومده که چونه بزنیم شب خوش
حق طلاق رو اگر میگیرید توجه کنید که حتما حتما در دفترخانه اسناد رسمی ثبت بشه. وگرنه نوشته شدن در قباله ازدواج مفت نمیارزه و ارزش قانونی نداره. در ضمن من خودم با این ابزار طعمه شدم. اونم به این ترتیب که شوهر سابق شیادم خودش رو خیلی روشنفکر جا زد و گفت که عقیده داره زن و مرد باید حقوق برابر داشته باشند و به همین دلیل حق طلاق رو خودش بدون اینکه من ازش بخوام گفت به من میده. منم خوشحال که با چه روشنفکری آشنا شدم غافل ازاینکه با این کار خواست دونه بپاشه و منو فریب بده که به مقصود خودش که ازدواج با من و چاپیدن خانوادم بود برسه. بنابراین این مدلی هم ممکنه باشه. دخترا حواستونو جمع کنید.
خيلى از حرفات درسته اما يك جانبه اس بعضياش مثل اينكه فكر ميكنى اگه كسى بعد ازدواج بده حتما قبلش بد ...
درسته تکمیلش هم همین چیزی که شما گفتید البته طرفم یکم باید زرنگ باشه وهمه چیز رو نزاره به حساب حرفای طرف بره طرفو تعقیب کنه هکش کنه و...طرف بیاد سرشو بندازه پایین بگه من ادم خوبیم ننش بگه بچم یدونس و ازین حرفا و دختره یاپسره هم اگه ساده باشه خوشش بیاد والسلام این که نشد باید طرفو کامل محک زد از دماغش تا نوک پاش اما کسی اینکارونمیکنه شما هرکی هستی یه نگاه به ازدواج های الان بکن یعنی همچین شناخت وجدیتی دارن!!!!!!همش پول،کار،نیاز،توهم عشق،فکر بزاجهیزیه،تشریفات عروسی و....وقتی فکررو اینازومه چجوری میش طرفو محک زد!!!یه بخشیش دست خود طرفه میزان هوش میزان صداقت نوع شخصیت یه بخشیش بخاطر مسایل خانوادگی واجتماعی که اولی رومیش کاریش کرد امادومی باید کنترل کرد اما همه این حساب کتابا مال زمانیه که نزاری احساس ونیازت جلوتر ازعقلت بره که واس بعضیا میره والسلام
يكسرى از مردها متعصب و ناآگاه و زن ستيز هستن و ميخوان زن رو تحت سلطه بگيرن و هركارى كنى بااين شروط م ...
بنظرم بعد ازشناخت و تفاهم این تبسره هارو بارعایت حق وحقوق دوطرف وانصاف و عدالت شرعی ثبت کنن خوبه طرف اگه بخواد ازهمون اوایل رابطه همچین ریز وحساب شده اینارو به طرف بگه رابطه به جایی نمیرسه اینا باید مال بخش های بعد رابطه باشه نه اوایلش بعضیا بلد نیستن اون وقت خواستگار یا دختره میپره میگن طرف معتاد بود
والا هر روز یه چیزاییی میشنوم ومیبینم که بعضی وقتا به خودم میگم نکنه یه بار گول بخورم وخیانت کنم دیگه به خودمم اعتماد ندارم اون که دیگه یه ادم دیگست که من نمیدونم چی تو ذهنش میگذره😢😢😢😢
وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
من به شخصه همه كارهايى كه شما ميگى رو كردم فقط هكش نكردم!!! از نوك سر تاپاش رو بررسى كردم از هرجا ...
پس شما مطلقه ای که قبلا متاهل بودی فک کردم مجردی اکی به هرحال دیگ گذشته گذشته میشه تجربه،ازطرفیم نمیشه نظرداد چون معلوم نیست طرف کیه چجورادمی بوده وچجوری شده نوع وکیفیت تحقیق ونگاه شماچجوری بوده وچی باعث شده طرف عوض بشه!!همه اینا دلیل داره وخارج از شخصیت زوج نیست،ولی چیزی که مسلمه خوب نشون دادن چیزیه که همه دارن ایرادو نشون نمیدن چرا نشون بدن باید یکم مطالعه کرد و یکم تکنیکی تر نگاه کرد همین