2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

158 بازدید | 17 پست

فقط دلم میخواد تفریح کنم یا اگه کار باشه 7.6 ساعت باشه حالم از خودم بهم میخوره اصلا نمیتونم برم سر کار از همه آدما بدم میاد هیچی رو نمیتونم تحمل کنم همش استرس میگیرم و... هیچ جوره راضی نمیشم کار کنم ولی کار نکنم چطور تفریح کنم؟ به اطرافم که نگاه میکنم کلا حالم به هم میخوره من فقط آرامش میخوام چرا نمیتونم داشته بام؟ از ارتباط با بقیه یا ی کار سخت هیچی سر در نمیارم هر چیزی که. مربوط به ارتباط با اجتماع و اینا باشه حالم و بد میکنه با بقیه حوصلم سر میره و شاد نیستم حوصله اونا رو هم سر میبرم

دقیقاا اینطوری ام.... البته من وسواس فکری دارم.... از حرفای آدما خیلی استرس میگیرم... امشب دلو زدم به دریا و میخوام تمومش کنم...و خودم تنها باشم فقط و با هیچ کس رفیق نباشم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز من حالم بده که شاغل نیستم و بی عرضم، خونه داری و بچه داری میکنم😭

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
دقیقاا اینطوری ام.... البته من وسواس فکری دارم.... از حرفای آدما خیلی استرس میگیرم... امشب دلو زدم ب ...

درکم میکنی؟ نه 🥺من خیلی وقته با هیچی رفق نیستم آره منم با کوچک ترین حرفی ما احت میشم و اون زمان اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم ساکت میشم و اصلا کلا دلم نمیخواد تو همچین موقعیتی باشم خسته شدم آرزوی مرگ میکنم وقتی به اینا فکر میکنم، تو کار میکنی؟

منم دقیقا چنین حالی دارم البته همیشه ،همه این حال و حس رو دارن نسبت به کار اجتماع ،دوس داریم بریم توی طبیعت خوش بگذرونیم تفریح کنیم اما اونایی که به ظاهر اینجوری نیستن تونستن سر خودشون کلاه بزارن .....از گوشیهای کوچیک لذت میبرن ،و .....

درکم میکنی؟ نه 🥺من خیلی وقته با هیچی رفق نیستم آره منم با کوچک ترین حرفی ما احت میشم و اون زمان اصل ...

دقیقا همینجوری ام ... دلم میخواد کار کنم...ولی نمیتونم...یعنی خانواده نمیزارن...با اینکه مثلا ۱۹ سالم بیشتر نیست... ولی دور همه رفیقام خط کشیدم...حیف بود تو نوجوانی اینجور بشه ولی برا من بهتر من خیلی اذیت بودم...ایشالا برم دانشگاه سرم گرم بشه

دقیقا همینجوری ام ... دلم میخواد کار کنم...ولی نمیتونم...یعنی خانواده نمیزارن...با اینکه مثلا ۱۹ سال ...

انشالله عزیزم 🌹ولی فکر میکنم شما با من متفاوتی که خداروشکر چون من حتا اگه بخوام هم نمیتونم کار کنم آدم چرتی هستم و از ترحم دیگرانم بدم میاد

انشالله عزیزم 🌹ولی فکر میکنم شما با من متفاوتی که خداروشکر چون من حتا اگه بخوام هم نمیتونم کار کنم ...

چرا فکر میکنی آدم خوبی نیستی ... آدما این حسو بهت میدن؟

به نظرم به هیچ کس فکر نکن ...سرت تو کار خودت باشه و رو چیزی که حالت خوب میکنه تمرکز کن به نظرم خیلی بهتره