2777
2789

بلع

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از درامدش راضي؟ ميخام برم ياد بگيرم بين مژه و ناخن موندم

ببین یچیزی بهت بگم درامدش خوبه ولی واااقعا دردسر داره هاااا واقعاااا یعنی اینقدر اذیتتت میکنن اصن دلت نمیخواد کار قبول کنی کاشت میکنن بعد تا یدونش بیافته روانیت میکنن فک میکنن تا اخر عمر باید بمونه رو چششون یا اینکه تا یذره بسوزه چششون جیگرتو خون میکنن خیلیا به چسب حساسیت دارن خلاصه واقعا دنگ و فنگ داره بخدا

عزیزم منم میخوام کاشت انجام بدم، خوبه یا نه؟ مژه های خودم نمیریزه؟ واینکه چقد موندگاری داره؟ ببخشید ...

اگه حوصله و وقتشو داری مرتب بری ترمیم خوبه وگرنه بهم ریخته وبد میشه.اگه مژه کارت کارشو تخصصی انجام بده مژه های خودت نمیریزه