2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم بچه

44326 بازدید | 77 پست

سلام. خانوما هستین. پسر 3 سالم بینایی سنجی بردم نمره چشمش یکی 6 و یکی 7 بوده. خیلی ناراحتم. خیلی زیاده؟؟؟ و اینکه ی دختر 2 ساله هم دارم به نظرتون چقدر احتمالش هست که اونم چشماش ضعیف باشه. ی چیزی بگین آروم شم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عینکی م اما برادرهام نیستن 

ممکنه دخترت اصلا چشماش ضعیف نشه

ضعف بینایی ۹۰ درصدش ارثیه 

مشکل خاصی نیست فقط باید مراعات کنه عینک بزنه 

بزرگ هم شد عمل کنه و راحت

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

منم دخترمو بردم هر دو سه ونیم بود دوسال کامل عینک میزنه یه نیم امسال پایین اومده.درکت میکنم روز اول که دکتر گفت نمیدونی چه گریه ای منو باباش کردیم حالا بماند چه اذیتا شدیم نمیزد ولی الان بدونه عینک نمیتونه بمونه.همیشه هم میگه کی میشه عینک نزنم مامان🥺🥺🥺

میشه ببری یه دکتر دیگه ام

من خودم از کودکی تا الان عینک میزنم انشالله ک پسرم به حق علی از من ارث نبره این مورد رو... 

انشالله ک دخترت چشمش ضعیف نباشه توکل کن بخدا

پسرتم ببین لیزر براش انجام نمیدن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من عینکی م اما برادرهام نیستن  ممکنه دخترت اصلا چشماش ضعیف نشه ضعف بینایی ۹۰ درصدش ارثیه  ...

عزیزم. اتفافا هم خودم هم داداشم چشمامون ضعیفه و دکتر هم گفت ارثیه... ممکنه این ارث به دخترمم خدایی نکرده رسیده باشه. از ترس اینکه بگن اینم ضعیفه نمیتونم ببرمش

بزرگ میشه عمل میکنه سرش سلامت

دخترتم زود زود ببر که اگه بود زود تشخیص یدن

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

[QUOTE=181278022]دختر منم عینکی شده.ناراحت نباش وقتی عینک میزنه و میبینه چقدر همه چیزو بهتر میبینه خودش دوست داره بزن ...[/QUOآخه خیلی زیاده شیشش کلفت میشه دوست ندارم. خیلی ناراحتم. از غصه دلم داره میترکه با این خودش خیلی عینک دوس داره

عزیزم. اتفافا هم خودم هم داداشم چشمامون ضعیفه و دکتر هم گفت ارثیه... ممکنه این ارث به دخترمم خدایی ن ...

منم از مادرم ب ارث بردم اما برادرهام مث بابام هستن

شاید دختر شما هم مث باباش عینکی نشه و از شما ارث نبره 

ولی حتما برای معاینه چشم ببرش که خیالت راحت باشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش