2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
وای دختر نکنیا من چندسال شوهرم این کارا می‌کرد منم تازه عروس بودم یه هزاری یه بار پس ندادن یه وظیفه ...

نه  من اصلا نباید به مادر شوهرمم بدم چون اونا هیچ عیدی نمیدن  ... اما میگم بیخیال مادر دیگه به اونم عیدی بدم به مادر خودمم میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینطوری فکر کردن خیلی بالا هستن و در آسمون باز شده اونا افتادن پایین من صرفه جویی میکردن یه ...

تو هر چقدرم حرص بخوری آخرش کاره خودشو میکنه خودتو بزن به بیخیالی 

در ضمن خودتو درگیر حساب و کتاب نکن 

اونا وظیفه شوهرته

نه  من اصلا نباید به مادر شوهرمم بدم چون اونا هیچ عیدی نمیدن  ... اما میگم بیخیال مادر دیگ ...

نه خب مادر شوهر منم نداده هیچ وقت میداد بهش به خانواده منم نمیداد ولی یه اتفاقی افتاد که خودش دیگه ازشون سرد شد مثل قبل نیست

تو هر چقدرم حرص بخوری آخرش کاره خودشو میکنه خودتو بزن به بیخیالی  در ضمن خودتو درگیر حساب و کت ...

درصورتی که زندگی خودش مرفح باشه و زن و بچش کمبود نداشته باشن بله دیگه گذشت خودشم نمیده بهشون 

بعد الان وقتشم بود برگشتم  به شوهرم گفتم ببین ماتازه خونه گرفتیم باید مادرت کادو میگرفت نگرفت ... اپا برای خونه اون برادرت گرفتن گفت من نمیدوستم گفتم  من‌نمیخواستم بگم اما خواستم بگم بدونی چقد اینا تفاوت میزارن

عزیزم تو این گرونی ۵۰۰ تومان زیاد نیست

الکی مثلا من جاریتم دارم گولت میزنم🤭😁

حالا جدا از شوخی اگ اونا بزرگترت باید بدن اونم فقط همین امسال ک تازه عروسی بعدشم ندادن نباید ناراحت بشی

امسالم ندادن به دل نگیر با این 50 تومنا نمیشه چیزیم خرید

دیده را نادیده کن نادیده را هرگز مگو 🙏🏾
چرا شماها به مادراتون عیدی میدین کلا ما به بچه ها فقط عیدی میدیم وسلام 

مادرهستن دیگه ... ماها رسم داریم .. من خودمم خوشحال میشم یکم‌دلشون شاد کنم  بفهمن برامون با ارزش هستن

تصمیمتان درسته

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز