2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی میگم نریزید سرم کاش این عیدی دادن جمع میشد میرفت ، به بچه باید عیدی بدی ، به تازه عروس دوماد باید عیدی بدی ، به مادرشوهر باید عیدی بدی ، اینطوری باید به همه فامیل عیدی بدی 😑

من ۵ساله ازدواج کردم جاریم یبارم دعوتم نکرده عید هرسال برادرشوهر نمیاد خونه مادرش تا من اونجام ک بمن عیدی نده بعدشم دخترشومیفرسته هی میگه عمو عیدی بده.این بار ب شوهرم گفتم تو عیدی بده ببین چی میشه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
خوب عزیزم شما بدی اونم میده بهتره ساز مخالف نزنی با ۵۰ هزار هیچی نمیشه

خوب عزیزم من تازه عروسم از اونا تا حالا هیچی ندیدم پاشم بدم طرف فکر کنه فردا چه خبر مهم پولش نیست خوشم نمیاد من میبینه قیافه میگیره فکر میکنه چه خبر

یه چیزی میگم نریزید سرم کاش این عیدی دادن جمع میشد میرفت ، به بچه باید عیدی بدی ، به تازه عروس دوماد ...

ما ب یکی از عمه ها شوهرم هم عیدی میدیم  😐ب مادربزرگشم میدیم ک اون مساله ای نیس واسم

خوب بذار بده بیخیال

نه عزیزم اینطوری فکر کردن خیلی بالا هستن و در آسمون باز شده اونا افتادن پایین من صرفه جویی میکردن یه چیزی ارزون میخریدم بعد کلی عیدی میداد به خانواده داداشش گفتم فقط بچه ها هرچی خواستی ولی زنش نه

ما ب یکی از عمه ها شوهرم هم عیدی میدیم  😐ب مادربزرگشم میدیم ک اون مساله ای نیس واسم

میدونی بزرگترا توقع دارن بهشون عیدی بدی،  عروسو  داماد  خاموادها توقع دارن بزرگترها عیدی بدن، چیه بابا تو این گرونی اه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز