2777
2789
عنوان

جاری

368 بازدید | 41 پست

سلام خوبید من همسرم امروز درمورد عیدی حرف زدین قرار شد به مادرمون دویست بدیم به خواهر بردار کوچک اون من ۵۰ تومان شوهرم برگشت گفت به جاریم عیدی بدیم گفتم نه گفتم من تازه عروسم اونا باید به من بدن نه من که برم به اونا عیدی بدیم  ..  گفت مامان میگه بایو بدید گفتم به مامانت بگو واسه زندگی ما تصمیم نگیره مامانت به اون یکی عروسشم بگه دیگه چزا همش به ما دیگه تصمیم گرفتیم به جاریم عیدی ندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمونو بلند کردی آفرین خوب گفتی😁😁😁😁

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

خوب کردین

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

اه مادرسوهر منم خیلی نظر میده تو عیدی ک ب خواهر شوهرم میدیم

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

وای دختر نکنیا من چندسال شوهرم این کارا می‌کرد منم تازه عروس بودم یه هزاری یه بار پس ندادن یه وظیفه شده بود برامون گفتمم چرا مادرش میگفت شوهر تو دوست داره عیدی بده اونا دوست ندارن بعد دیگه کارا خدا از بس تو گوشش خوندم چندساله دیگه عیدی به زن داداشش نمیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز