2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124891 بازدید | 28510 پست
آمبره کنم🤔

سلاااام صب بخیر عزیزم

نمیتونن در بیارن ک . موهای منو ک دیدی😐

بنظرم روی موی تیرع ، مش پُر در بیار 😍😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣

سلام صبببخیر عزیزم😍❤️😘😘😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلاااام صب بخیر عزیزم نمیتونن در بیارن ک . موهای منو ک دیدی😐 بنظرم روی موی تیرع ، مش پُر در بی ...

تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂

تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂 تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

بهااااار چه خوشحالم برگشتی هاا🥲😍

تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂 تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

خب تیره بهتره

ولی من میدونم دلت میخواد رو قهوه ای دربیاری

روی تیره قشنگتره و الان ترند هست

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خب تیره بهتره ولی من میدونم دلت میخواد رو قهوه ای دربیاری روی تیره قشنگتره و الان ترند هست

ترند ینی چی 😶😃 چه با کلاسه😂

منم قهوه ای تیره منظورم بود😃

ترند ینی چی 😶😃 چه با کلاسه😂 منم قهوه ای تیره منظورم بود😃

😁ینی همه فعلا اونکارو انجام میده.یا مثلا مد هست

تلفظ 

تِرِند

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😁ینی همه فعلا اونکارو انجام میده.یا مثلا مد هست تلفظ  تِرِند

خیلی با کلاس بود😃😍

من مهمون دارم 😶😃

خیلی با کلاس بود😃😍 من مهمون دارم 😶😃

سلام دخترها شبتون بخیر 

خوبین خوشین 

من نظرم عوض شد بچه هامیگن همین رنگ شکلاتی موهات قشنگه عوضش کراتینه میکنم موهام شلاقی بشه😁😁

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
سلام دخترها شبتون بخیر  خوبین خوشین  من نظرم عوض شد بچه هامیگن همین رنگ شکلاتی موهات قشن ...

ای ول بابا 😍😍😍😍 بسلامتی 

خیلی مبارکت باشه 

سلام صبحتون بخیر عزیزای دل من❤

سلام ظهرت بخیر بهار جونم😍😍😍😘

@august1991 ارغوانی ظهرت بخیر باشه