2777
2789

من بلد نیستم

معمولا تماس میگیرم دفتر یکی از علما

فقط اینو بگم قبل از استخاره استشاره باید بکنی یکی مشورت

اگه نتیجه نداد استخاره

و پا رو استخاره نذار چون بد میاد واست اینو تجربه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بلد نیستم معمولا تماس میگیرم دفتر یکی از علمافقط اینو بگم قبل از استخاره استشاره باید بکنی یکی مش ...

اها ممنون

منظورتون اینه استخاره هرچی اومد انجامش بدم و اگه خلافشو عمل کردم بد میشه درسته؟

من تو دنیای خودم حال بهتری دارم :)
اها ممنونمنظورتون اینه استخاره هرچی اومد انجامش بدم و اگه خلافشو عمل کردم بد میشه درسته؟

بله

مثلابعد از طی مراتب استشاره.

تصمیم که گرفتی حتما اینجوری نیت من، اینکار رو انجام میدهم خیر است ان شاألله

بعد اگه بد اومد انجام نده اگه خوب اومد که دیگه دو قضیه مطمئن میشی و انجامش میدی.

حالا چی هست کاری که براش استخاره میخوای!؟

بله مثلابعد از طی مراتب استشاره.تصمیم که گرفتی حتما اینجوری نیت من، اینکار رو انجام میدهم خیر است ان ...

اها بله ممنون متوجه شدم

هیچی راستش برای انتخاب رشتهست🤦♀️من مشاور داشتم و الان هم قرار بود با ایشون انتخاب رشته کنم، وقتی قرار شد پول رزروی رو برای مشاورم بزنم یه دفعه ای به دلم افتاد که استخاره بگیرم

دو بار بار با دو نیت متفاوت (پول را واریز میکنم، انتخاب رشته با همین مشاور انجام میدم) استخاره کردم خودم همینجوری از روی یه کتابچه که طریقهشو گفته بود، و هر دو بار بد اومد

خلاصه که حسابی مردد شدم، از اون طرف با مادرم در میون گذاشتم و ایشون با وجود اینکه به این چیز ها اعتقاد داره اما انگار حرف منو کلا نشنیده و هی میگه پس چرا پول رو واریز نمیکنی تا رزرو کنی

اها بله ممنون متوجه شدمهیچی راستش برای انتخاب رشتهست🤦♀️من مشاور داشتم و الان هم قرار بود با ایشون ا ...

خب ببین انتخاب رشته که واقعا به کار تخصصی هست و واقعا به نظرم لازمه .

من پیشنهاد میکنم حالا که سر این موضوع وسواس گرفتی بیای راجع به یه نفر متخصص دیگه هم استخاره بگیری اگه خوب اومد مشکل در طرف مشاوره ات هست نه خود عمل مشاوره!!!

خب ببین انتخاب رشته که واقعا به کار تخصصی هست و واقعا به نظرم لازمه .من پیشنهاد میکنم حالا که سر این ...

ببینید حقیقتش هرکسی دور و اطرافمه مشاورش همین مشاور خودمه، و کس دیگه ای رو نمیشناسم

از طرفی یه کسی هست که از انتخاب رشته سر در نمیاره یعتی قدیمیه ولی از بازار کار و انواع رشته ها کاملا خبر داره(خودش شغلش مرتبطه با همین رشته ای که من هستم)

و بعدش اینطور استخاره کردم که از اقای فلانی مشورت بگیرم؟ خوب اومد

گفتم وااا خدایا مطمئنی؟ انتخاب رشته بلد نیست ها!!

پس نیت اخرم رو اینطور گفتم که: از اقای فلانی مشورت بگیرم و بعد خودم انتخاب رشته کنم؟ و باز خوب اومد

وقتی اینطوری همه چیز پازل طور کنار هم قرار میگیره خب مسلمه من دیگه شکی نباید توی دلم بمونه، ولی موندم مادرم رو چطور راضیش کنم!

ببینید حقیقتش هرکسی دور و اطرافمه مشاورش همین مشاور خودمه، و کس دیگه ای رو نمیشناسماز طرفی یه کسی هس ...

چی بگم والا

رشته ات چیه!؟

شغل طرف چیه!؟

ببین این طرف داره راجع به آینده شغلی نظر میده!!

من متوجه شدم شما راجع به خود انتخاب رشته نظر میخوای!؟ برای قبولی حتمی!

اگه در نوع رشته مشکل داری طبیعیه که این خوبه!

شما فوقش اون مشاوره رو هم انجام بده اما اون مشاوره است و انتخاب با خودته!؟؟

در واقع تو داری نوع مشاور رو استخاره میکنی نه تصمیم نهایی رو !!!

شما از هر دو نفر مشورت میگیری و این میشه استخاره!!

یه مطلب رو در تصمیم نهایی ات لحاظ کن!

توانمندی

علاقه مندی

مهارت!!

چی بگم والا رشته ات چیه!؟شغل طرف چیه!؟ببین این طرف داره راجع به آینده شغلی نظر میده!!من متوجه شدم شم ...

خودم تجربی هستم و ایشون پزشک سابقه بالا

اوه چه جالب و کمی پیچیده شد

فکر میکنم راجع به حرفی که زدید

خودم تجربی هستم و ایشون پزشک سابقه بالااوه چه جالب و کمی پیچیده شدفکر میکنم راجع به حرفی که زدید

حتما بذار یه مثال هم بزنم!

فرض کن شما به آتش نشانی علاقه مندی!(علاقه کندی)

اما از آتش یا ارتفاع میترسی!!!

حالا حتی اگه مهارت هم کسب کنید( آموزش) اما قطعا در این رشته خیلی توفیق نخواهی داشت! این میشه توانمندی!

حالا فرض کن علاقه نداری!

اما نه از آتش میترسی و نه ارتفاع و خیلی بدن ورزیده هم. داری!

مهارت هم حسب اجبار و با اکراه کسب میکنی بازم موفقیت ۱۰۰ نخواهی داشت.

تمام تستهای مشاوره. شغلی پایه اش همین ۳ تا است.

اما اگر هم توانمند باشی و هم علاقه مند.

میشه مهارت رو یاد بگیری

این میشه توفیق کامل در اون رشته!!؟