2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124893 بازدید | 28510 پست
آمبره کنم🤔

سلاااام صب بخیر عزیزم

نمیتونن در بیارن ک . موهای منو ک دیدی😐

بنظرم روی موی تیرع ، مش پُر در بیار 😍😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣

سلام صبببخیر عزیزم😍❤️😘😘😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلاااام صب بخیر عزیزم نمیتونن در بیارن ک . موهای منو ک دیدی😐 بنظرم روی موی تیرع ، مش پُر در بی ...

تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂

تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂 تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

بهااااار چه خوشحالم برگشتی هاا🥲😍

تو ارغوان به توافق برسید بعد نتیجه به من بگین 😂 تومیگی تیره ارغوان میگه روشن

خب تیره بهتره

ولی من میدونم دلت میخواد رو قهوه ای دربیاری

روی تیره قشنگتره و الان ترند هست

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خب تیره بهتره ولی من میدونم دلت میخواد رو قهوه ای دربیاری روی تیره قشنگتره و الان ترند هست

ترند ینی چی 😶😃 چه با کلاسه😂

منم قهوه ای تیره منظورم بود😃

ترند ینی چی 😶😃 چه با کلاسه😂 منم قهوه ای تیره منظورم بود😃

😁ینی همه فعلا اونکارو انجام میده.یا مثلا مد هست

تلفظ 

تِرِند

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😁ینی همه فعلا اونکارو انجام میده.یا مثلا مد هست تلفظ  تِرِند

خیلی با کلاس بود😃😍

من مهمون دارم 😶😃

خیلی با کلاس بود😃😍 من مهمون دارم 😶😃

سلام دخترها شبتون بخیر 

خوبین خوشین 

من نظرم عوض شد بچه هامیگن همین رنگ شکلاتی موهات قشنگه عوضش کراتینه میکنم موهام شلاقی بشه😁😁

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
سلام دخترها شبتون بخیر  خوبین خوشین  من نظرم عوض شد بچه هامیگن همین رنگ شکلاتی موهات قشن ...

ای ول بابا 😍😍😍😍 بسلامتی 

خیلی مبارکت باشه 

سلام صبحتون بخیر عزیزای دل من❤

سلام ظهرت بخیر بهار جونم😍😍😍😘

@august1991 ارغوانی ظهرت بخیر باشه