2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124906 بازدید | 28510 پست
الان درخواسته ک برات روونه میشه😍😃😂

😂😂😂😂😂نه ی بنده خدایی امام رضا رو دیده بود لایک‌کرده بود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂نه ی بنده خدایی امام رضا رو دیده بود لایک‌کرده بود

ارغوان ب بهار تعریف کردم.

ناهار نداشتم،رسول زنگید ناهار میاد خونه 

گفتم براش نیمرو درست کنم. رفتم تو یخچال دیدم تخم مرغ ها یه هفته تاریخشون گذشته😑 حیفیم اومد بریزم دور🙄 گفتم عیب نداره میدم این میخوره، چیزیش نمیشه😅بچه ها نخورن مریض میشن😬 تو همین فکر بودم ک تخم مرغ ها همشون با جاش از دستم افتاد یکیش هم سالم نموند😂😂😂😐 

کلیداسرار، این قسمت: حکمت خدا😂 شاید اگ میموند و میخورد مسموم میشد😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ارغوان ب بهار تعریف کردم. ناهار نداشتم،رسول زنگید ناهار میاد خونه  گفتم براش نیمرو درست کنم. ...

🙄😕

مراقب باش بااتو مو نسوزه موهاات.چشاتو بگیره🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
🙄😕 مراقب باش بااتو مو نسوزه موهاات.چشاتو بگیره🙄

😂😂😂😂🤣🤣🤣 اصن نگم برات🤣😂😂 هم حرصی شدم ب خاطر خرابکاری ،همم خندم گرفته بود😆 بخدا از دلم رد شد ن ک بخوره مریض شه😂😂🤣🤣

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
🙄😕 مراقب باش بااتو مو نسوزه موهاات.چشاتو بگیره🙄

شیش تا تخم مرغ بود بابا🤣😂 همش یه هفته گذشته بود تاریخش😬🤌

ارغوان ب بهار تعریف کردم. ناهار نداشتم،رسول زنگید ناهار میاد خونه  گفتم براش نیمرو درست کنم. ...

من یچی بگم بخند

ما بچه بودیم مثلا ۵ سالم بود قشنگ یادمه،مهرداد نبود اصلا

مامانم ب بابام زنگ زد گفت شام نیمرو داریم😂😂😂😂بابام گفت باشه

شب ک مامانم تخم مرغ ها روشکست،اورد سر سفره،بابام گفت نیمرو رو بیار🤕🙄😂😂😂😂😂😂مامانم گفت همینه دیگه😂😂😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣 اصن نگم برات🤣😂😂 هم حرصی شدم ب خاطر خرابکاری ،همم خندم گرفته بود😆 بخدا از دلم رد ش ...

😂😂😂😂🤕🙄

من یچی بگم بخند ما بچه بودیم مثلا ۵ سالم بود قشنگ یادمه،مهرداد نبود اصلا مامانم ب بابام زنگ زد گفت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خداا🤣🤣🤣