2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
سایت به نام ایران رایگانه؟

بنظرم از کانال های روبیکا دان کنی برات کمتر میفته.

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سایت به نام ایران رایگانه؟

نمیدونم ک

ماهمیشه ازبیرون میگیریم

بجز اون یبار ک جیرانو دادی😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
امروز میگیرمش 😊

بگیرش بهار 🥺 بعد بیا راجع بهش حرف بزنیم😂 صب تو تاپیک میخواست دعوا شه 😂 من با چن تا کاربرا. ب کراشم توهین میکردن😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره تگ‌کرده بودم تاپیک خاتون زده بودم تگت کردم نظر بدی ، نیومدی دادم حذف

ااا حذف کردی

من گفتم خدایا کی اومده اعلاناتم پاک کرده😐

نبودم  اخه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بگیرش بهار 🥺 بعد بیا راجع بهش حرف بزنیم😂 صب تو تاپیک میخواست دعوا شه 😂 من با چن تا کاربرا. ب کراش ...

اشکانو میگی😂😂😂😂

بگیرش بهار 🥺 بعد بیا راجع بهش حرف بزنیم😂 صب تو تاپیک میخواست دعوا شه 😂 من با چن تا کاربرا. ب کراش ...

آااااااای نفس کش 

صدام میزدی خب ۰😂😂

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
نمیدونم ک ماهمیشه ازبیرون میگیریم بجز اون یبار ک جیرانو دادی😀

از دهات دادم😂 خب شما ک وای فای دارین از همون سایته بگیر چه کاریه خب

اشکانو میگی😂😂😂😂

عاره یکی بود میگفت لعنت ب شیرزاد😂 میدید کراشم هااا بازم فحش میداد رضا رو دعا میکرد😂😂

از دهات دادم😂 خب شما ک وای فای دارین از همون سایته بگیر چه کاریه خب

اخه میره یهو چندتا میگیره

وای رازبقا هم خیلی خوب بود خنده داره

خسوفم گرفته

ولی وقت نمیکنیم🥲

اخه میره یهو چندتا میگیره وای رازبقا هم خیلی خوب بود خنده داره خسوفم گرفته ولی وقت نمیکنیم🥲

ااا راز بقا بگیرم؟ اپاچی دیدیم خوب بود. دو تا برنامه کودک موزیکال اونم بدک نبود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز