2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126097 بازدید | 28510 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون عزیزی که نفسش حقه منم دعا کنه یه مشکلی افتاده تو زندگی ام

‌ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
عکسو نمیبینم😐

ارغوان دیدی خاتونو؟ 

خون گریه کردم واسه شیرزاد☹️😔🥺🥺🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ازکحا دان میکنی  منم میخوام

وااای بهار عالیه🥺🥺🥺🥺 ینی عالی بود تموم شد.

من از بیرون میگیرم . ولی وقتایی ک نتونم برم تو روبیکا داره. همم تو سایت ب نام ایران

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ازکحا دان میکنی  منم میخوام

حتما ببین ینی بهترین فیلمی بود ک تا حالا دیده بودم🥺

ارغوان دیدی خاتونو؟  خون گریه کردم واسه شیرزاد☹️😔🥺🥺🥺

حالا تعریف نکن امشب میگیره میبینم

میگم انگاری تگم کرده بودی

اون اعلانم نیست🙄😕

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه

ببین خو 🥺🥺🥺 برات تعریف کنم از چشمت بیفته😂

حالا تعریف نکن امشب میگیره میبینم میگم انگاری تگم کرده بودی اون اعلانم نیست🙄😕

عاره تگ‌کرده بودم تاپیک خاتون زده بودم تگت کردم نظر بدی ، نیومدی دادم حذف

سایت به نام ایران رایگانه؟

رایگان ک نت میخوره دیگه.