2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
سلام دخترها 🥰 صبحتون بخیر😃👋 .اول صبحی ساعت ۷رفتم پیاده روی (جاتون خالی یخ زدم)😂 الان تا عقاب ب ...

بهار امضاتو اخرشو پاک کن

قشنگیشو از بین میبره ک🙄😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلاااااام❤❤❤❤ ما بااولین پرواز الان رسیدیم😶😂

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

ما فردا صبح یک پرواز داریم دوباره🙁

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ما فردا صبح یک پرواز داریم دوباره🙁

خوش بگذره عشقم💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

قرار بود غروب بیاییم

همه فامیلاشون اومدن اونجا

چه خبر بود🙄

کجایید بچه ها

دلم براتون تنگ شد🥲

کجایید بچه ها دلم براتون تنگ شد🥲

سلام از غروب بیرونم هنوزم خونه نرفتیم

تو کجاهایی

اومدی؟

این تاپیک درمورد چیه؟ خوش به حالتون بابا هزار و سیصد صفحه😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
سلام از غروب بیرونم هنوزم خونه نرفتیم تو کجاهایی اومدی؟

من ؟ ن نمیام حالا حالا ها🙁

این تاپیک درمورد چیه؟ خوش به حالتون بابا هزار و سیصد صفحه😐

عزیزم تاپیک دوستانه اس❤️