2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
سلام دخترها 🥰 صبحتون بخیر😃👋 .اول صبحی ساعت ۷رفتم پیاده روی (جاتون خالی یخ زدم)😂 الان تا عقاب ب ...

بهار امضاتو اخرشو پاک کن

قشنگیشو از بین میبره ک🙄😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلاااااام❤❤❤❤ ما بااولین پرواز الان رسیدیم😶😂

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

ما فردا صبح یک پرواز داریم دوباره🙁

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ما فردا صبح یک پرواز داریم دوباره🙁

خوش بگذره عشقم💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا 😂  ما تور ایرانگردی گرفتیم😃 مام همین الان رسیدم ب مسیر بعدی 😂

قرار بود غروب بیاییم

همه فامیلاشون اومدن اونجا

چه خبر بود🙄

کجایید بچه ها

دلم براتون تنگ شد🥲

کجایید بچه ها دلم براتون تنگ شد🥲

سلام از غروب بیرونم هنوزم خونه نرفتیم

تو کجاهایی

اومدی؟

این تاپیک درمورد چیه؟ خوش به حالتون بابا هزار و سیصد صفحه😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
سلام از غروب بیرونم هنوزم خونه نرفتیم تو کجاهایی اومدی؟

من ؟ ن نمیام حالا حالا ها🙁

این تاپیک درمورد چیه؟ خوش به حالتون بابا هزار و سیصد صفحه😐

عزیزم تاپیک دوستانه اس❤️