2777
2789
عنوان

خیانت

206 بازدید | 18 پست

من یه کار خیلی خطرناک کردم وانساپشوهرمو وصل گوشی خودم کردم الان میبینم قشنگداره بهم خیانت میکنه ،من الان چه خاکی به سرم بریزم شوهرم بفهمه منوتیکه تیکم میکنه چیکار کنم از چتاشون همش اسکرین گرفتم ولی چیکار میشه کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دل و جرئت ندارین، چرا این کارو کردین؟!

کار بدی کرده؟یا شوهرش دل و جرعت نداشته خیانت کرده؟

داروساز، ورزشکار، متاهل؛ زنونه زندگی میکنم و فیکها رو هم زود میشناسم 😌💓سوالی راجب داروسازی داشتید در خدمتم

من دیگه واتساپشو نصب روگوشیم کردم شکایت کنه نود ضربه شلاقه که میدونم اگه بدونه میکنه اونقدر کثیف هست

چه شکایتی .انقدر ساده نباش عزیزمن

تو شکایت کنی 90 ضربه شلاق میخوره چون وقتی زن داشت با یه زن دیگه ریخته رو هم

داروساز، ورزشکار، متاهل؛ زنونه زندگی میکنم و فیکها رو هم زود میشناسم 😌💓سوالی راجب داروسازی داشتید در خدمتم

گوه میخوره بابا تیکه تیکه ی چی ؟ داداش داری ؟ سربسته داداشتو درجریان بززار
دیدی نشد نا محسوس با یکی حرف بزن تو جمع مثلا دوستت خخواهرت زن بررادرت یا هرچی مامانت بگو فلانی میگفت شوهرم خیانت کرده بهم فلان والا من اگه همچین اتفاقی برام بیوفته تلافی میکنم منم بهش خیانت میکنم
بعد با لوندی شوهرتو نگا کن بزا زرد کنه از ترس

گوه میخوره بابا تیکه تیکه ی چی ؟ داداش داری ؟ سربسته داداشتو درجریان بززار دیدی نشد نا محسوس با یکی ...

گفتم بهش گف دوروز به روت نیار مدارک بیشتر جم کن جرش میدم ولی من یه پسر کوچیکدارم اونوچیکار کنم

گفتم بهش گف دوروز به روت نیار مدارک بیشتر جم کن جرش میدم ولی من یه پسر کوچیکدارم اونوچیکار کنم

جرش میده که زندگی خودشم نره به باد بده دست به یقه شن کار به جاهای باریک بکشه
چه بیشرفیه این شوهرت ( اهل کجاس ؟)
پسرتو به دندون بگیر خودت بزرگ کن والا زیر دست این خیلی ببخشید خیلی ببخشید بی شرف پسرتم از راه به در میشه

کار بدی کرده؟یا شوهرش دل و جرعت نداشته خیانت کرده؟

نه من کاری نکردم ولی اینکه غیر قانونی از اکانت یکی استفاده کنی جرمه نکنه با اون بچموازمبکیرن وگنه من از همه ی پیاماش اسکرین گرفتم برای داداشم فرستادم