2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 127636 بازدید | 28510 پست
جونم عشقم  بهار گفت همه چیو برات گفت 😅 من فککردم تاپیک مرد ها رو میگی

🙄😒اونا بمن چه

ولش کن اصلا.

ب اون ک دیشب خیلی خندیدم گونه هام دردمیکرد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@august1991     @__dreamer__     بچه ها من اومدم خونه😛

سلام خوب کردی انگار خودم رفتم خونه😂سیروس اومد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

ن مامانمو اومد خونمون 

هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نیا هم بمون اونجا😏😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خونه ای؟ چارشنبه سوریت مبارک باشه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ن مامانمو اومد خونمون  هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نی ...

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا

من برم ب مامانم کمک کنم چندروز😶😂

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا من بر ...

والله خب😂 من هیچی نگفتم گفتم خودت میدونی

ارام و علیرضا رخونه بابام بودن،تو راهن

تو نرفتی؟ 

😂😂😂😂😂شوخی میکرده

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خونه ام

من نه اومدم خونه کار داشتم

خوب کردی😃😘😍

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خو ...

😶‍🌫️