2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
جونم عشقم  بهار گفت همه چیو برات گفت 😅 من فککردم تاپیک مرد ها رو میگی

🙄😒اونا بمن چه

ولش کن اصلا.

ب اون ک دیشب خیلی خندیدم گونه هام دردمیکرد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@august1991     @__dreamer__     بچه ها من اومدم خونه😛

سلام خوب کردی انگار خودم رفتم خونه😂سیروس اومد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

ن مامانمو اومد خونمون 

هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نیا هم بمون اونجا😏😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خونه ای؟ چارشنبه سوریت مبارک باشه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ن مامانمو اومد خونمون  هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نی ...

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا

من برم ب مامانم کمک کنم چندروز😶😂

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا من بر ...

والله خب😂 من هیچی نگفتم گفتم خودت میدونی

ارام و علیرضا رخونه بابام بودن،تو راهن

تو نرفتی؟ 

😂😂😂😂😂شوخی میکرده

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خونه ام

من نه اومدم خونه کار داشتم

خوب کردی😃😘😍

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خو ...

😶‍🌫️

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز