2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست
جونم عشقم  بهار گفت همه چیو برات گفت 😅 من فککردم تاپیک مرد ها رو میگی

🙄😒اونا بمن چه

ولش کن اصلا.

ب اون ک دیشب خیلی خندیدم گونه هام دردمیکرد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@august1991     @__dreamer__     بچه ها من اومدم خونه😛

سلام خوب کردی انگار خودم رفتم خونه😂سیروس اومد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

ن مامانمو اومد خونمون 

هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نیا هم بمون اونجا😏😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خونه ای؟ چارشنبه سوریت مبارک باشه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ن مامانمو اومد خونمون  هنوز کاراشون مونده 😏 میگفت بعد از عید میام. میخواستم بگم اگ چیه اصن نی ...

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا

من برم ب مامانم کمک کنم چندروز😶😂

واقعا؟😐خب دراین مورد دیگه من جات بود با تاکسی میرفتم بچه هارم میدادم میگفتم اینام باشه اینجا من بر ...

والله خب😂 من هیچی نگفتم گفتم خودت میدونی

ارام و علیرضا رخونه بابام بودن،تو راهن

تو نرفتی؟ 

😂😂😂😂😂شوخی میکرده

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خونه ام

من نه اومدم خونه کار داشتم

خوب کردی😃😘😍

عاره شوخی میکرد ولی این رفت اونا رو برسونه برگرده😐😐😐😐😐😐 قرار نبود بمونه ک ، گفت شب نمیام صب خو ...

😶‍🌫️

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز