2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

آذین جان تو یکی ام شاهدی

من چقد بااون اقا سخت رفتاری کردم تا خودش ب زبون اومد...خوبه حالا صفحه ها هم موجوده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آذین جان تو یکی ام شاهدی من چقد بااون اقا سخت رفتاری کردم تا خودش ب زبون اومد...خوبه حالا صفحه ها ه ...

سلام ارغوان جان 

اره یادمه عزیزم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
@notoriosbig      ببخشید من یک سوال از شما دارم؟ من ب شما درخواستی دادم ؟ اصلا من ...

من اصلا حرفی از کسی نزدم شما هم از اول مخالف حضور من بودین قبول من نخواستم بین اختلافی بندازم خود بهار خانوم انگار کاربر خلگوشی رو تگ کردن اختیار بقیه که دیگه دست من نیس هست؟ من بهشون گفته بودم قبلا که این بحثا رو کش ندن و تموم کن چیکار کردم وقتی کسی با حرفم گوش نمیده

❤️#
آذین جان تو یکی ام شاهدی من چقد بااون اقا سخت رفتاری کردم تا خودش ب زبون اومد...خوبه حالا صفحه ها ه ...

ارغوان جان ولش کن ی چیزی گفت 

کشش نده بچه اس عقلش نرسیده خودت رو ناراحت نکن

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
من اصلا حرفی از کسی نزدم شما هم از اول مخالف حضور من بودین قبول من نخواستم بین اختلافی بندازم خود به ...

درخواستی داشتید از طرف من؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ارغوان جان ولش کن ی چیزی گفت  کشش نده بچه اس عقلش نرسیده خودت رو ناراحت نکن

اره 

کشش ندید بهتره 

باحرف هرکسی  که ادم نمیریزه بهم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
از طرف شما خیر

پس خانوم رو روشن کنید

من با بهار کارندارم ک کیو تگ کرده یا نکرده ولی ب دوستاتون مارو خوب معرفی کنید تا خوب بشناسنمون

اگه هم کسی بهتون درخواستی داده سر سوتفاهم بوده ک خودتونم میدونید

ولی درست نیس هرچیز شخصی رو اینور اونور مطرح کنید

اره  کشش ندید بهتره  باحرف هرکسی  که ادم نمیریزه بهم

بهم نریختم این حق منه ک از حریم و شخصیتم دفاع کنم