2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
بهم نریختم این حق منه ک از حریم و شخصیتم دفاع کنم

در امام زاده رو قفل کرد 

تو روحش 

اعصابت رو خورد نکن فدات 

یه بچه ی زری زد  ولش کن

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
پس خانوم رو روشن کنید  من با بهار کارندارم ک کیو تگ کرده یا نکرده ولی ب دوستاتون مارو خوب معرف ...

بله حق با شماست کار من اشتباه بوده ولی اشتباه فقط از من نبوده به هر حال من اصن اشتباه همه رو گردن میگیرم نمیخوام این بحث کش پیدا کنه

❤️#

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله حق با شماست کار من اشتباه بوده ولی اشتباه فقط از من نبوده به هر حال من اصن اشتباه همه رو گردن می ...

ب هرحال اصلا توقع نداشتم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ب هرحال اصلا توقع نداشتم

ارغوان جان خودتو ناراحت نکن ترو خدا😔😔 اون دختره بچه بازی دراورده ب خدا اصن ارزش اعصاب خوردی نداره ،بهش فک نکن😖😔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ارغوان جان خودتو ناراحت نکن ترو خدا😔😔 اون دختره بچه بازی دراورده ب خدا اصن ارزش اعصاب خوردی نداره ...

اعصابم خورد نبود

ناراحت شدم ک وارد بچه بازی بچه ها شدم.

الان خوبم🙂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اعصابم خورد نبود ناراحت شدم ک وارد بچه بازی بچه ها شدم. الان خوبم🙂

بهت حق میدم😖😖😖😔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من خبر مرگم یه امروز رفتم مهمونی 

ببین چی شده😔😔😔😔

من حس کردم مونا خانم ازمن دلخوره خواستم ازدلش دربیارم باهم دوست باشیم 

من دوست ندارم کسی ازمن دلخوربشه 

ولی مونا جان کارت زشت بود چرا به ارغوان اینجوری گفتی 

ایشون مخالف بودن اقاعرفان توتاپیک بودن همیشه اقای عرفان اشتباه بهتون اسکیرین دادن .

اصلا یه مدتی توتاپیک بوده واومده ورفته چرا اخه کشش میدین 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
بله حق با شماست کار من اشتباه بوده ولی اشتباه فقط از من نبوده به هر حال من اصن اشتباه همه رو گردن می ...

جنابعالی ام اگه اون قدر بزرگ نشدی که تابتونی pvتو چک کنی واسکیرین دست این واون ندی درpvتو گِل بگیر 😏

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

دارم حرف میزنم فاطی جان

دارم حرف میزنم فاطی جان

ببخشید الان پاک میکنم‌من‌ دلم‌گرفته بود چن تا عکس گذاشتم 

الان پاک میکنم‌

ندیدم پستاتو من‌از گالری فقط انتخاب میکردم‌ارسال میکردم 

👈خاص فقط خداس👉

چرا اخه انقدر کشش میدین 

ایشون که ازتاپیک رفتن کسی ام کاری به کارشون نداره 

بره هرجاکه دلش خوشه این حاشیه ها دیگه چیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز