2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بهااار ، خب حرف بزن عبضی😐😐 لایک میکنی😶

تاپیک سرمایه گزاری میخونم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

من یارانه ومعیشتی و اون نفری صدتومن میدادن ها(ولی به شماندادن😄😄)

کلا دستمه ولی هرچی بخرم باید به اقا جواب پس بدم

نمیشه پول ازش مخفی کرد

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من یارانه ومعیشتی و اون نفری صدتومن میدادن ها(ولی به شماندادن😄😄) کلا دستمه ولی هرچی بخرم باید به ...

اون صد تومنه رو‌هنوز میدن بهتون؟؟ 😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اون صد تومنه رو‌هنوز میدن بهتون؟؟ 😂😂

نه تا اسفنددادن😂😂😂

نه تا اسفنددادن😂😂😂

نوش جونتون ایشالله بیشتر هم بشه😍😍

بهار سهام‌عدالت هم دارین؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
نوش جونتون ایشالله بیشتر هم بشه😍😍 بهار سهام‌عدالت هم دارین؟؟

نه دیگه این یکی رو ندارم😂😂😂😂

هیشکدوم ندارین؟؟! من فقط شوهرم دارم

هیچ کدوممون نداریم☹☹

امروز حساب ارز رو شارژ کنم ، ارز بخرم 😎

به سلامتی

2790
2778
2791
2779
2792