2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
هرچی خواستم به خودم نگیرم ولی نشد😂😂😂😂 خو چی کنم حسودم

😜😜😘تو هم عشقی ک خواهر 😍😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

از مرکز دستور رسیده برم اماده شم باهاش برم خریدمیوه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی خواستم به خودم نگیرم ولی نشد😂😂😂😂 خو چی کنم حسودم

نههههههههه

تو عزیزمی😍😍😘😘😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
نههههههههه تو عزیزمی😍😍😘😘😘😘😘

فدای تو وساری😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
از مرکز دستور رسیده برم اماده شم باهاش برم خریدمیوه

برو عزیزم 

من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

برو عزیزم  من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀 ...

خو نکن خواهرمن دم عیدی چی میخوای ازجونش  

من خواهرشوهرتم

خو نکن خواهرمن دم عیدی چی میخوای ازجونش     من خواهرشوهرتم

ب من چه، زور میگه ☹☹☹

برو عزیزم  من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀 ...

چرااا شب عیدی😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
ب من چه، زور میگه ☹☹☹

نه صبوری کن این دوسه روز عیدبگزره بعد خفش کن😂😂😂

چرااا شب عیدی😶

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خیابونا شلوغه😶😶😶میگه گذاشتی دقیقه نود😐

عمت گذاشته دقیقه نود🙄🙄🙄

خو وقتی نبود من با دوتا بچه چجوری میرفتم دنبال کارام ☹☹☹

اقا اعصاب ندارم😒😒

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خی ...

بزار برم.میام شخصی 

پیشت😀

بزار برم.میام شخصی  پیشت😀

کی میای دوستم 😅😅

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خی ...

کاملا حق باتوعه

بیام بزنمش😂😂😂😂