2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
هرچی خواستم به خودم نگیرم ولی نشد😂😂😂😂 خو چی کنم حسودم

😜😜😘تو هم عشقی ک خواهر 😍😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

از مرکز دستور رسیده برم اماده شم باهاش برم خریدمیوه

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خواستم به خودم نگیرم ولی نشد😂😂😂😂 خو چی کنم حسودم

نههههههههه

تو عزیزمی😍😍😘😘😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
نههههههههه تو عزیزمی😍😍😘😘😘😘😘

فدای تو وساری😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
از مرکز دستور رسیده برم اماده شم باهاش برم خریدمیوه

برو عزیزم 

من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

برو عزیزم  من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀 ...

خو نکن خواهرمن دم عیدی چی میخوای ازجونش  

من خواهرشوهرتم

خو نکن خواهرمن دم عیدی چی میخوای ازجونش     من خواهرشوهرتم

ب من چه، زور میگه ☹☹☹

برو عزیزم  من ک صب بامرکز دعوام شده الان حوصله ندارم نزدیکم نشید، ترکش هاش میخوره ب شماهاا😀😀 ...

چرااا شب عیدی😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
ب من چه، زور میگه ☹☹☹

نه صبوری کن این دوسه روز عیدبگزره بعد خفش کن😂😂😂

چرااا شب عیدی😶

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خیابونا شلوغه😶😶😶میگه گذاشتی دقیقه نود😐

عمت گذاشته دقیقه نود🙄🙄🙄

خو وقتی نبود من با دوتا بچه چجوری میرفتم دنبال کارام ☹☹☹

اقا اعصاب ندارم😒😒

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خی ...

بزار برم.میام شخصی 

پیشت😀

بزار برم.میام شخصی  پیشت😀

کی میای دوستم 😅😅

خو آقا این چن روزه پشت هم سرکار بوده اصن وقت خرید نداشتیم صب بش میگم بریم بیرون ، انگار تقصیر منه خی ...

کاملا حق باتوعه

بیام بزنمش😂😂😂😂