2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
سلامت باشی عزیزم. پیارسال ک سیل شیرازو برد چقد بد شد انشالله امسال سال شادی و نشاط وسلامتی باشه

اره واقعا ما صبحش بیرون بودیم شانس اوردیم بارون که زد ما اومدیم خونه 

الهی آمین برای همه

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره واقعا ما صبحش بیرون بودیم شانس اوردیم بارون که زد ما اومدیم خونه  الهی آمین برای همه

ماهم اون دور و برا بودیم.مهمان بودیم

تا۱۳ موندگار شدیم چون پروازا لغو شده بود 

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم اون دور و برا بودیم.مهمان بودیم تا۱۳ موندگار شدیم چون پروازا لغو شده بود 

خدا رو شکر که سالم و سلامت هستید 

اره ما هم گیر کرده بودیم

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
خدا رو شکر که سالم و سلامت هستید  اره ما هم گیر کرده بودیم

سلامت باشی دوست جان😘هم چنین شما🙏

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
چی تموم شد دلاور😂😂😂

چت هاتون رو داشتم میخوندم انگشتم درد گرفت لایک کردم😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چت هاتون رو داشتم میخوندم انگشتم درد گرفت لایک کردم😀😀

آی بترکی ۳۰تالایک کردی😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
کجایی

سلام سلام صد تا سلام بر مهربانترین دوست 

اینجام خواب بودم تا الان

دیشب دیر خوابیدم😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

آی بترکی ۳۰تالایک کردی😂😂😂😂

هنو یه سری ها رو جا انداختم 😀😀

سپاس عزیزم

سلام آذین جان، خوبی عزیزم؟؟ 

سلام سلام صد تا سلام بر مهربانترین دوست  اینجام خواب بودم تا الان دیشب دیر خوابیدم😀

سلام لایک میکنی قلبم درمیاد ازجاش ک😀

حسودا کور بشن😁😁😁

سلام لایک میکنی قلبم درمیاد ازجاش ک😀 حسودا کور بشن😁😁😁

بشماااار😀😀

سلام لایک میکنی قلبم درمیاد ازجاش ک😀 حسودا کور بشن😁😁😁

ای عوضیییییی  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بشماااار😀😀

هرچی خواستم به خودم نگیرم ولی نشد😂😂😂😂

خو چی کنم حسودم