2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124730 بازدید | 28509 پست
دوست دارم.اگه بگم شاید بخره دلت نخواد حسود خودت نمیخری بزار بقیه بخرن🤔

😂😂هم الان خرید 😝😝

اونم سمایه🤭🤭🤭

اگ خرید باید اسکرین بده الکی قبول نیس

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

قرار بود بریم شمال ویلای برادرشوهر.علیرضا زنگ زد ک داداش هوای باغ بهتره شمابیایین  هیچی صبح جا ...

ااااا از خداشون بود بیان

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااااا از خداشون بود بیان

اره

برای من فرقی نمیکرد چون همه میریم باغ.

فقط اونجا نت نبود تو ویلاشون😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
اره برای من فرقی نمیکرد چون همه میریم باغ. فقط اونجا نت نبود تو ویلاشون😐

خخخخ ای بابا چ جائیه مگه 

اینجا که یهو گرم شد 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خخخخ ای بابا چ جائیه مگه  اینجا که یهو گرم شد

خودش ک نمک ابروده.ولی ویلاش توی دوهزاره.اسم شهرش دقیق یادم نیس،خرم اباد نمیدونم همچین چیزی، فک کنم پارسال ک E بود نت.

نیکی اونسال ک عید ک سیل اومده باهم یکجا بودیمااا

چرا نمیشناختیم همو اونموقع🤔

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
خودش ک نمک ابروده.ولی ویلاش توی دوهزاره.اسم شهرش دقیق یادم نیس،خرم اباد نمیدونم همچین چیزی، فک کنم پ ...

خخخ اره 

میبینی قسمت رو 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بیداری من دارم اشپزخونه یخچال تمیزمیکنم🙄

اره خوابم نبرد 

سرم درد میکنع

بیداری من دارم اشپزخونه یخچال تمیزمیکنم🙄

سلام صبحتون بخیر.

من دیشب تا۲بیداریودم

میدونستم بیدارین میومدم شب نشینی😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

چطوری عکس گذاشتی شیطون بلا😉😉🙂🙂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام صبحتون بخیر. من دیشب تا۲بیداریودم میدونستم بیدارین میومدم شب نشینی😁😁

سلام من تا ۳ اشپزخونه بودم😐فکر میکردم کار ندارم.ولی دیدم کار دارماااا😐