2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124730 بازدید | 28509 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک بغلی جوابشو گرفت یا برم بگم سمایه بخرن🙄

فک کردی الان بری بگی سمایه بخرن میخرن 😅😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6103276/تاپیک-میزنید-آقایون-سایتاسکرین-در-خواست-بعضیااا

باز دم اینا گرم ، اسما رو سیاه کرده بود خانومای بی جنبه سایت اسکرین مستقیم میدن🥴🥴🥴

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🙄🙄🙄برم ببینم

خاا برو😶

دوست داشتی ب نیکی گفتم نظرت مهم نیس😂😂😂

به من خیلی چسبید😁😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
به من خیلی چسبید😁😁😁

بهار ارغوان میخواد سیگنال خرید بده😂😂😂

😂😂😂 ب شما نه ب بعضیا

حدااقل از بعضی ها بپرس بعد برو سیگنال بده خو😅

حدااقل از بعضی ها بپرس بعد برو سیگنال بده خو😅

نیاز نیس اونم باید از من بپرسه😐🤨

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
نیاز نیس اونم باید از من بپرسه😐🤨

اهان راست میگی دیشب گفت از نظراتتون استفاده میکنم😂😂برو بش بگو بره سمایه بخره😅😆😆😆

اهان راست میگی دیشب گفت از نظراتتون استفاده میکنم😂😂برو بش بگو بره سمایه بخره😅😆😆😆

دوست دارم.اگه بگم شاید بخره دلت نخواد حسود

خودت نمیخری بزار بقیه بخرن🤔

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤