2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124738 بازدید | 28509 پست
🤫🤫بیا بریم ارغوان 

چرااا😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکربد نکن. فقط اندازه یه پیک

یک پیک دوپیک نداره....

البته اوناتون بخودتون مربوطه😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
نه فکربد نکن. فقط اندازه یه پیک

آخه یه پیک تاقار تو رو میگیره 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خخخ چرا  بیا خودم بهت بدم

لعنتی همونی که توگفتی چندساله است بهش فکرمیکنم اب از لب لوچم میریزه😋😋😂😂😂

رفیق ناباب😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
آخه یه پیک تاقار تو رو میگیره 

نه واالله 

یه پارچ جواب میده

یک پیک دوپیک نداره.... البته اوناتون بخودتون مربوطه😍

شما سرور مایی

ایناهم دلخوشی هاوشیطنت های جوونی های من وعقابه😂😂😂

نه واالله  یه پارچ جواب میده

تو روحت

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
نیکی جلدم سلام کن

سلام علیک جلد ارغوان

شما سرور مایی ایناهم دلخوشی هاوشیطنت های جوونی های من وعقابه😂😂😂

https://uupload.ir/files/737v_screenshot_20210313-025726_telegram.jpg

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

ارغوان ساری نیکی 

ما کل جدابادمون تعدا روزهای نماز خوندنشون سرهم شاید بشه۵سال

زیاد اهل عبادت نیستیم

اما اخلاق های خاص خودمونو داریم.

میگیم وجدان داشته باش 

مال یتیم نخور دزدی نکن

چشم ودلت پاک باشه دیگه حله همه چی پیش خداعزیزی

رفته😞

عع کجا