2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
چکار داری اول صبحی؟

بریم بقیه کارامونو بکنیم😐شماها خانه دارید

من تمام وقت کار کردم کارهام نصفه س

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ای جووونم ، فک میکردم فقط منم ک با این سنم، هنوز کودک درونم فعاله😅😅

نه من۳۰سالمه ولی دراصل ۳ سالمه😁😁😁

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بریم بقیه کارامونو بکنیم😐شماها خانه دارید من تمام وقت کار کردم کارهام نصفه س

کمک میخوای بیام ، تعارف نکنی جون ساری 😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه من۳۰سالمه ولی دراصل ۳ سالمه😁😁😁

😄😁😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

https://uupload.ir/files/7nxw_۲۰۲۱۰۳۱۶_۰۸۲۹۲۴.jpg

اینو الان از یه تاپیکی کپی کردم😆😅

😐😐 وای ماه رمضون😶ولی دوسش دارم

دروغ چرا🙄🙄

من اصن دوست ندارم از اول تا آخرش میگیرم و غر میزنم😶😐

دروغ چرا🙄🙄 من اصن دوست ندارم از اول تا آخرش میگیرم و غر میزنم😶😐

😂😂😂😂😂😂

منم ب خدا حالا یه سری ها شاید بگن این دیگه چیه واسش ذوق میکنی🤭🤭 ولی خب دست خودم نیست، بهار لباس ک ...

من برای جورابم ذوق میکنم😂😂😂

ولی امان از دست بچه های این دوره زمونه لباس هاشون همینجوری توکمده اصلا هیچ ذوقی ندارن

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
https://uupload.ir/files/7nxw_۲۰۲۱۰۳۱۶_۰۸۲۹۲۴.jpg

واقعا ماه رمضونه.

روم سیاه من تابه حال فقط۱۰روز روزه گرفتم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من برای جورابم ذوق میکنم😂😂😂 ولی امان از دست بچه های این دوره زمونه لباس هاشون همینجوری توکمده اص ...

عع بچه های تو هم اینطورین؟؟ من فک میکردم پسر من اینطوریه

بزور جنگ و مرافه ، میریم خرید لباس، هیچ ذوقی هم نداره برا لباس و اینا

فقط برا اسباب بازی اونم فقط روز اول، چون ب روز دوم نمیرسه داغونش میکنه😂

امشبو جایی میرین؟

یامهمون دارین؟

عع بچه های تو هم اینطورین؟؟ من فک میکردم پسر من اینطوریه بزور جنگ و مرافه ، میریم خرید لباس، هیچ ذو ...

دقیقا😂😂😂

خوب چرااینجورین🤔🤔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز