2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124739 بازدید | 28509 پست
چکار داری اول صبحی؟

بریم بقیه کارامونو بکنیم😐شماها خانه دارید

من تمام وقت کار کردم کارهام نصفه س

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
ای جووونم ، فک میکردم فقط منم ک با این سنم، هنوز کودک درونم فعاله😅😅

نه من۳۰سالمه ولی دراصل ۳ سالمه😁😁😁

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریم بقیه کارامونو بکنیم😐شماها خانه دارید من تمام وقت کار کردم کارهام نصفه س

کمک میخوای بیام ، تعارف نکنی جون ساری 😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه من۳۰سالمه ولی دراصل ۳ سالمه😁😁😁

😄😁😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

https://uupload.ir/files/7nxw_۲۰۲۱۰۳۱۶_۰۸۲۹۲۴.jpg

اینو الان از یه تاپیکی کپی کردم😆😅

😐😐 وای ماه رمضون😶ولی دوسش دارم

دروغ چرا🙄🙄

من اصن دوست ندارم از اول تا آخرش میگیرم و غر میزنم😶😐

دروغ چرا🙄🙄 من اصن دوست ندارم از اول تا آخرش میگیرم و غر میزنم😶😐

😂😂😂😂😂😂

منم ب خدا حالا یه سری ها شاید بگن این دیگه چیه واسش ذوق میکنی🤭🤭 ولی خب دست خودم نیست، بهار لباس ک ...

من برای جورابم ذوق میکنم😂😂😂

ولی امان از دست بچه های این دوره زمونه لباس هاشون همینجوری توکمده اصلا هیچ ذوقی ندارن

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
https://uupload.ir/files/7nxw_۲۰۲۱۰۳۱۶_۰۸۲۹۲۴.jpg

واقعا ماه رمضونه.

روم سیاه من تابه حال فقط۱۰روز روزه گرفتم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من برای جورابم ذوق میکنم😂😂😂 ولی امان از دست بچه های این دوره زمونه لباس هاشون همینجوری توکمده اص ...

عع بچه های تو هم اینطورین؟؟ من فک میکردم پسر من اینطوریه

بزور جنگ و مرافه ، میریم خرید لباس، هیچ ذوقی هم نداره برا لباس و اینا

فقط برا اسباب بازی اونم فقط روز اول، چون ب روز دوم نمیرسه داغونش میکنه😂

امشبو جایی میرین؟

یامهمون دارین؟

عع بچه های تو هم اینطورین؟؟ من فک میکردم پسر من اینطوریه بزور جنگ و مرافه ، میریم خرید لباس، هیچ ذو ...

دقیقا😂😂😂

خوب چرااینجورین🤔🤔