2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124730 بازدید | 28509 پست
ای بابا😂 نه بنده خدا علیرضا میگه فکراتو کردی بیا،دوباره میگم🙂😀

آخی چه آقا🥰🥰🥰

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من وقتی بشینم پای فوتبال اونم اگه رئال بازی داشته باشه کنارم یکی تشنجم بکنه نمیفهمم

آخ آخ خوبه یکی فیوزو بپرونه🤭🤭🤭

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضی موقع ها اینطوری میشم ، شوهرم میفهمه قهر میکنه دیگه حرف نمیزنه باید برم لوسشو بکشم😬😬

اره عقاب منم اینجوریع بفهمه نسبت به حرفش بی توجهم قهرمیکنه😂😂😂😂

عزیزم تست بتا ۲ساعته در شلوغترین حالت اماده میشه

نه موضوع اینه کلا سه ماه باید فاصله باشه تامطمئن بشن باردارنباشه.قانونشه

دیگه خودش میدونه از خونه باید بره بیرون 🤭

به دردسرش می ارزه😄😄😄

#مردم‍ ‍ ازار

دیگه خودش میدونه از خونه باید بره بیرون 🤭

الانtvفوتبال نشون میده

پاریسن ژرمن و بایرن

خداروشکر اکثر اوقات تنهام فقط خودم میتونم به خودم ازار برسونم # خود آزاری 🤦‍♂️😅

😄😄😄

دختر ها کجائین.

اومدم نبودین

بعضی تکرار شدن ها

اصلا زیبا نیستند؛

وقتی اتفاقی، گذرت به جایی میخورد

که تو را یاد گذشته ات می اندازد؛

و ناخودآگاه...

حس دلتنگی، خفگی

یا حتی غُربت

وجودت را احاطه میکند،

وحشتناک است؛

اینکه مجبوری گُذرت را

به جایی بیاندازی

که چیزی جز زجر کشیدن،

برایت باقی نگذارد؛

و بد تر از آن،

که می دانی کاری هم

از دستت بر نمی آید،

وجدانت را عجیب لِه می کند.

همان جاهایی که خاطراتِ شیرینِ باهم بودن های زیادی، رقم خوردند…

و درونش حالم خوب است های زیادی خاک گرفته است؛

هم از او

هم از خودت..؛

به ستوه می آیی اگر آن ها،

بارها و بارها جلوی چشمت

ظاهر شوند و نتوانی کاری بکنی؛

اینکه مجبوری هر روز با حسرت

از آنها عبور کنی

و دستت هم به جایی نرسد،

سخت مُچاله ات میکند…

واقعا بعضی تکرار شدن ها

بعضی یاد آوری ها

بعضی مرور شدن ها

اصلا به مزاج آدم خوش نمی آید

که نمی آید…

*رسوا*

❤️#
بعضی تکرار شدن ها اصلا زیبا نیستند؛ وقتی اتفاقی، گذرت به جایی میخورد که تو را یاد گذشته ات می اند ...