2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینه که از خدا بخوای فقط

ما سر اولی دختر خواستم بخشید

سر دومی هم پسر داد

انشالله دامنتون سبز بشه وهمونی که میخواین

اما دختر لازمه برا هرخونه دورشون بگردم دخملا رو

قربون پسرمم بشم😘😍

رژیم بایدبگیری بروتعیین جنیسیت گلم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6017604/دخترپسرا-مجردومتاهل-عشق-بنظرتون-هس?postId=179552450

توروخدا گزارش بزنید😭😭😭💔💔💔

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

الان استاتر میگفت دختر هزار تا قربون صدقش میرفتیدا بنظرم شماهایی هم که تا یکی میگه پسر جبهه می گیرید همچین درک و عقل ندارید یا خودتون از داشتن پسر محرومید حرصتون میگیره

تجربه ندارم 

ولی یه دکتر طب سنتی میگفت عرق کاسنی بخورین یه مدت ، آب هویج بخورین، عدسی زیاد مصرف کنید 

لبنیاتم خیلی خیلی محدود کنید 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

تا جایی که میدونم تو روزای نزدیک تخمک گذاری باید اقدام کنی فقط

دوسین بخورید خودت و همسرت

محیط واژن باید قلیایی باشه پس اول باید شما ارضا بشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خدایا ب مردم سرزمینم عقل و درک بده فقط همین

الهی امین😂😂😂🤣😃

بخدا بزار هرچی میخواد باشه باشه فقط باشه فقط یکی ک از وجود خودت و همسرت تشکیل شده است باشه ک نسلش منقرض نشه🤣دیگه میخواد دختر باشه میخواد پسر باشه 

الان استاتر میگفت دختر هزار تا قربون صدقش میرفتیدا بنظرم شماهایی هم که تا یکی میگه پسر جبهه می گیرید ...

منم موافقم 

اگه به عقل و درک باشه که یکی دختر دوست داره یکی پسر 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

به شوهرت بگو گرمیجات و اجیل و بادام هندی و... زیاد بخوره خودتم همین طور بعد میگن اگه اول تو رابطه زن ارضا بشه بعد مرد تاثیر داره حالا نمیدونم چقدر درسته تو یه مطلب علمی خوندم

زیاد باید اقدام داشت برای پسرفکر کنم و اینکه اول زن تو رابطه ارضا بشه. تو همین نی نی سایت تاپیک هایی اینجوری زده بودن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز