2777
2789

بنظرتون جامعه  آدماش الان عشقی گذاشت ....کسی ک دوسش دارین براتون میمونه؟؟بنظرتون تاچندسال پیشتون یاسد میشه حتی شماهایی ک متهلی هستین

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4655154/باشوهرم-قهریم-جاریم-زایمان-کرده-زنگ-بزنم-چی-بگم?postId=144630583خانوما توروخدا کمک کنید گزارش بزنید منم ب نیتتون ایته الکرسی میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هست . 16ساله درگیرشم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نفهمیدم

کسی ک توی زندگیته لنظرت تااخرپات میمونه؟؟عشق قبول داری؟

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

من متوجه نشدم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

به عشق اعتقاد دارم اما نه برای این دوره زمونه ! 

شاید عمرش واسه ۱۰ سال قبل و قبل ترش باشه 

انقدر زندگی سخت شده که دخترا به فکر خونه و ماشینن و پسرها دنبال زن شاغل پولدار 

متاهل ها هم همینکه بتونن گذران زندگی کنن براشون کافیه 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من متوجه نشدم

کسی ک توی زندگیته بنظرت تااخرپات میمونه؟؟عشق قبول داری؟

چقدر نامفهوم توضیح دادی هیچی نفهمیدم  

جامعه برام عشق گذاشت؟🤔

تا چند سال پیشم چی چی میشه؟😁😁😁😁😁😁😁😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بله که هست ازدواج با کسی که دوسش داری نهایت آرزوئه خداروشکر تجربه کردم چی شیرینتر از این😍 قسمت همه منتظرا ان شاالله

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍