2821
2789

خودت وشوهرت گرمی بخورید فراوون، شوهرت اسپرماش قوی باشه روز تخمک گزاری اقدام‌کن تخمک گزاریت با کیت تخمک‌گزاری پیدا کن وقتی مثبت شد ۱۲ساعت بعد اقدام‌کن اول خودت ارضابشی  نزدیکیت مدل داگی‌وعمیق باشه

رژیم بایدبگیری بروتعیین جنیسیت گلم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6017604/دخترپسرا-م ...

ممنونم عزیزم واقعا چرا وقتی یکی چیزی میپرسه فقط هول هولکی میندازن خودشون وسط حالا دریغ از یه شعور و یه ذره شناخت بگو تو خودت اصلا درک داشتی مطلبو نگرفتی توهین هم میکنی واقعا براش متاسفم خدا به اطرافیانش صبر بده واقعا از حسودیه ها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان استاتر میگفت دختر هزار تا قربون صدقش میرفتیدا بنظرم شماهایی هم که تا یکی میگه پسر جبهه می گیرید ...

آره خب مردا جنس برترن هستن نمیشه کتمانش کرد

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم 
خودت وشوهرت گرمی بخورید فراوون، شوهرت اسپرماش قوی باشه روز تخمک گزاری اقدام‌کن تخمک گزاریت با کیت تخ ...

شوهرت اگر اسپرماش خوبه که هیچ ولی اگر قوی نیست بهش قرص ویتامین ای ودی ویه قرص مخصوص افزایش سرعت وتعداد اسپرم بخر بده من قرص پاورهلث ساپلکس بهش دادم

ممنونم عزیزم واقعا چرا وقتی یکی چیزی میپرسه فقط هول هولکی میندازن خودشون وسط حالا دریغ از یه شعور و ...

مهم نباش برات گلم بیخیال

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

ادم دخترداره پسرم دلش میخواد خب ازهردوش باشه کافیه مگه اون دختردلش نمیخادداداش داشته باشه منوشوهرم اگرنباشیم دخترم تنهامیشه هیچ حامی نداره حداقل برادرداشته باشه من برادرندارم خیلی دلم میخاد بچم پسرباشه ان شاالله که بچه هام سالم باشن ولی ادم دلش میخواد مگ دست خودمونه

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      
خدایا ب مردم سرزمینم عقل و درک بده فقط همین

اول خداوند به خودت عقل ودرک بده عزیزم که یکذره شعور و درک نداری متاسفانه کسی هم ازت نظر نخواسته خودتو وسط میندازی قار قار میکنی خدا نجاتت بده 

اول خداوند به خودت عقل ودرک بده عزیزم که یکذره شعور و درک نداری متاسفانه کسی هم ازت نظر نخواسته خودت ...

ولش عزیزم ارزش جواب دادن نداره 

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      
ادم دخترداره پسرم دلش میخواد خب ازهردوش باشه کافیه مگه اون دختردلش نمیخادداداش داشته باشه منوشوهرم ا ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم اونی که توهین کرده عقل نداره همه رو مثل خودش میپنداره یکی نیست بهشون بگه چیزی که بدست اوردنش اسون مردم دنبال چیزی ان که به سختی گیر میاد بدیل مواد شیمیایی و سردی افراد و خیلی مسائل دیگه ...اون شخصی که توهین کرد متاسفانه سواد نداره 

اول خداوند به خودت عقل ودرک بده عزیزم که یکذره شعور و درک نداری متاسفانه کسی هم ازت نظر نخواسته خودت ...

واقعا شما با این ادبیاتت میخوای مادر ی پسر بشی گلم؟

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
حالا ک دارین دعا میکنین لطفا دعا کنین سال اینده منم استخدام بشم کار لازمم خدا خیرتون بده😚😘

الهی خدا برات درست کنه ان‌شاالله

شمام برا من دعا کن خدا نی نی پسر بهم بده ان‌شاالله

واقعا شما با این ادبیاتت میخوای مادر ی پسر بشی گلم؟

بله ؟ شما سرتا پا ایرادی بعد از دیگری انتقاد میکنی مشکل داری.؟؟؟؟؟؟؟؟خودتو اصلاح کن عزیزم  پسر داشتن بقیه زیادی رو مخته انگار 

واقعا جالبه میان طرفو میبندن به فحش که پسر چیه دختر نعمته فلانه بابا اگه شماها شعور دارید همون خدایی ...

احسنت واقعا نباید بایه فرد بی درک و شعور و مخصوصا بیسواد بحث کرد خدا هدایتش کنه