2777
2789
عنوان

همش تو فکر اون کاربرم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه غلطی کرده باید بیاد راست یا دروغ تو جمع جار بزنه که روی ده نفر دیگه رو باز کنه ؟؟اینکارا عادی بشه ؟؟

از این به بعدم مد شه بگن من دلم پاکه اگه خیانت میکنم مهم اینه که دلم پاک باشه؟!خدا ازش نگذره زن هرزه 

فکر نکنم آخه تاپیکاس رو با فاصله شاید دوسه هفته زده بود و لحنش حالت دروغ نداشت همه هم نصیحتش کردن که بی خیال بشه ولی میگفت برادرشوهر ش خیلی با محبته و بهش توجه داره برخلاف شوهرش

واقعا بیچاره شوهرش ....نمونه ی این مورد و من دیدم که با برادر شوهرش بود طرف .لو رفتن و شوهره طلاقش داد و برادرا تا ابد به خون هم تشنه هستن ...وقتی شنیدم برام قابل هضم نبود .ولی مثل اینکه از این چیزهای غیر قابل هضم تو جامعه زیاده متاسفانه 😔😔

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
قسم میخورم که دروغ گفته. 

ببین دختر عمه من وکیله، اون انقدررررر از این چیزا میبینه تو دادگاهها

اصلا آدم شوک میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜