2777
2789
عنوان

همش تو فکر اون کاربرم

523 بازدید | 58 پست

یه خانمی چند وقت پیش تاپیک زده بود که از برادرشوهر مجردش خوشش میاد وعاشقش شده وبعد نمیدونم چه کاری پیش اومده بودکه مجبور شده بود چند وقت بمونه خونه مادرشوهرش فکر کنم اون وقت دوسه شب پیش عنوان کرد که مجبور به خیانت به شوهرش شده چون بروز داده علاقش به برادرشوهر شو و حتی رابطه داشتن با هم واقعا خیلی ناراحت شدم چرا باید متاهلین نتونن خودشونو کنترل کنن همش میگم بیچاره شوهرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم یادمه

حتی خیانت جنسی هم کرده بود

جالب اینکه هی به همه هم میگفت ، قضاوتم نکنید😑

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

🤢🤢🤢🤢🤢 

من هرچیزی رو تحمل میکنم میبهشم اما خیانت خط قرمز منه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !