2777
2789
عنوان

همش تو فکر اون کاربرم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 58 پست
وحشتناکه ولی خوب منم دیدم خیلی واقعا زیاد شده بخوام تعریف کنم مغز همه سوت میکشه ولی داشتیم خانمی ک ...

شما كليپ هاي دكتر هلاكويي هم ببينيد كه زنگ ميزنند متوجه ميشين تا حد زيادي كه چه ارتباط هايي هست كه توي ايران خودمون كه به قول شما مغز آدم سوت ميكشه . ديگه اونها كه دروغ نيست 

عجب روزگاریه خدایا ...من اصلا کاری به دین و ایمان ندارم میگم شخصیت انسانی چی میشه ؟عزت نفس ؟والله بب ...

منم همین رو میگم کاری به پایبندی به دین ندارم ولی آدما دارن از حیوونا هم جلو میزنن  یعنی بعضیا افسار میل جنسی‌شونو ول کردن واقعا این جور زنا  چی میخوان از زندگی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دختر عمه من وکیله، اون انقدررررر از این چیزا میبینه تو دادگاهها اصلا آدم شوک میشه

میدونم. خواهر خودمم مشاوره. اونقدر تعریف میکنه. ولی من حسم بهم میگه اون کاربر دروغ گفته میدونی که منظورم چیه. فقط خواسته یه چیزی بگه وبقیه ذهنشون درگیر بشه

شما كليپ هاي دكتر هلاكويي هم ببينيد كه زنگ ميزنند متوجه ميشين تا حد زيادي كه چه ارتباط هايي هست كه ت ...

خیانت خیلی بده خیلی ما اینجا از خانما دیدیم اما میتونم بگم خیانت شاید اشک یه زن رو در بیاره اما کمر یه مرد رو میشکنه خیلی سخته خیلی

جهان سوم کشور نیست شخص است
میدونم. خواهر خودمم مشاوره. اونقدر تعریف میکنه. ولی من حسم بهم میگه اون کاربر دروغ گفته میدونی که من ...

صحبتاش حالت دروغ نبود هیچ کسی هم تشویقش نکرد همه داشتن نصیحش میکردن که تاپیکش ترکید

میدونم که هست. توی جامعهدولی مطمئن ام که اون خانم دروغ گفته. آخه اینجا خیلیلا دروغ میگن وانگار خوششو ...

نمیدونم واقعا خودم فقط داستانارو گاهی اگر بهش بربخورم میذارم و میرم ولی این موردو چون دیده بودم تایید کردم حتی توی تاپیک اون خانمم نرفتم

منم همین رو میگم کاری به پایبندی به دین ندارم ولی آدما دارن از حیوونا هم جلو میزنن  یعنی بعضیا ...

واقعا .اصلا درک نمیکنم تو زندگی دنبال چین به جز اینکه بگم بیمارن و نیاز به درمان دارن

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خیانت خیلی بده خیلی ما اینجا از خانما دیدیم اما میتونم بگم خیانت شاید اشک یه زن رو در بیاره اما کمر ...

باباي من 30 سال پيش و دوران انقلاب توي سپاه و اطلاعات بود

اما اومد بيرون

خلاصه بگم 30 سال پيش شب احيا مردي را ميگيرند كه با زن شوهردار بوده

وقتي شوهر طرف رفته مسجد برا مراسم شب احيا خلاصه فرصت را مناسب ديدند !!!

بابام شوهر طرف را ميشناخت اسم و فاميلش را

خلاصه شوهر وقتي فهميد سكته كرد مرد و البته اون مرد هم كه با اون زن بود بعدا توي ي دعوا چشمش كور شد و اون مرد را من ميشناسم و حالا 60 سالشه 

واقعا .اصلا درک نمیکنم تو زندگی دنبال چین به جز اینکه بگم بیمارن و نیاز به درمان دارن

جالبه که می‌گفت برادرشوهر فقط 21 سالشه  اگر به من بگن تقصیر کیه من میگم تقصیر این خانمه که یه جوون 21 ساله رو فکرش رو جوری سمت خودش کشوند که فاجعه به بار بیاد واقعا چه زنای فتنه ای پیدا میشن

جالبه که می‌گفت برادرشوهر فقط 21 سالشه  اگر به من بگن تقصیر کیه من میگم تقصیر این خانمه که یه ج ...

پسرای این سنی اکثرا عاشق زنای بزرگ تر از خودشون میشن و میشه اینی که دیدید

جالبه که می‌گفت برادرشوهر فقط 21 سالشه  اگر به من بگن تقصیر کیه من میگم تقصیر این خانمه که یه ج ...

فرمایشت درسته ولی اون پسرم بی تقصیر نیست آخه زن برادر ناموس آدمه .مثل خواهر آدمه .من برادر شوهرام  و به چشم برادر میبینم و میدونم اونام مثل خواهرشون رو من تعصب دارن .. راستی امشب شوهرم یه چیز ی تعریف کرد شاخ درآوردم گفت خیلی از فلانی بدم میاد دیگه .گفتم چرا ؟گفت با برادر زنش میرن دنبال زنهای اونجوری ...فکرشو بکنین ؟برادر با داماد برن به خواهر خیانت بکنن ...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
اون وقت دليل جذب ي زن به پسر كم سن تر از خودش ( با اختلاف منظورمه ) دليلش چيه ؟    

ببینید این دلایل مختلفی داره توی آدما مثلا اگر پسری محبت مادری ندیده باشه یا توی رابطه ای که دختره خیلی بچه بازی در آورده باشه بوده باشه و خیلی چیزای دیگه که اینجا جاش نمیشه ممکنه جذب زنای بزرگتر از خودشون بشن

توی این خانم هم ممکنه ازدواج زودهنگام لذت نبردن از دوران جوونی و نامزدیشون و یا مشکلی که حس میکرده با شور و حرارت جوونی برادر شوهرش حل میشده دلیلش بوده

خیانت بده دروغ بده ما اینارو میدونیم اما تمامش علت داره و آدما برای فرار از خودشون و اون خلا ها این ناهنجاری ها رو بروز میدن پس میطلبه که جدای از بحثای دیگه کمکشون کنیم و خوب پیش از ازدواج خوب چشمامون رو باز کنیم روی رفتار های خودمون و طرف مقابلمون چون گاهی مقصر ما هستیم اما ناخواسته با یک رفتار به ظاهر کوچیک...