2777
2789
عنوان

زندگی در ساختمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداداش من ۱۵سال خونه پدرم یه طبقه دیگه س.هیچکدوممون تا حالا یهویی نرفتیم خونش.اونم دوبار توی ۱۵سال دعوت کرده .خودش ولی همش میاد مدااام ما نه یهو اصلا نمیریم مگر اینکه چیزی بخوایم بدیم بهش اونم داخل نمیریم 

عه؟ شوهرتون نمیگه چرا درو باز نمیکنی؟

شوهرم خودش خونه باشه میره بهشون سرمیزنه اما زمانی ک‌ شوهرم خونه نباشه اصصلا درو باز نمیکنم..دیگه خودشون فهمیدن..دوهفته دیگم‌عروسی خواهرشوهرمه نمیرم

اللهی شکککرت
بهو دیدی روزی دوبار،وقتایی که نیستن فقط آرامش داریم،اینکه بی خبر میان تو اصلا استقلال نداری واقعا حا ...

این مورد رو سفت وایسا کلید بذار روی در قیامت هم بپا شد کوتاه نیا 

belfijoon هستم                                                                 
شوهرم خودش خونه باشه میره بهشون سرمیزنه اما زمانی ک‌ شوهرم خونه نباشه اصصلا درو باز نمیکنم..دیگه خود ...

چرا اینهمه کینه؟؟ شاید توام اذیت شدی مث منی که ۷ ساله بهشون احترام گذاشتم و بی احترامی دیدم اما حالا دیگ زدم ب سیم اخر و با مادرشوهر پیزوریم قهرم 

مجبور بودم

وقتی سرزده میاد لباستو تغییر نده و هر کاری داشتی میکردی همونکارو بکن.میخواستی بری بخوابی بگو ببخشید داشتم میرفتم بخوابم میخواستی بری حموم بگو ببخشید داشتم میرفتم حموم و...

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
چرا اینهمه کینه؟؟ شاید توام اذیت شدی مث منی که ۷ ساله بهشون احترام گذاشتم و بی احترامی دیدم اما حالا ...

آخه ب من هزار جور‌تهمت و انگ دزدی زدن..اصلا نمیتونم ببخشمشون

اللهی شکککرت
وقتی سرزده میاد لباستو تغییر نده و هر کاری داشتی میکردی همونکارو بکن.میخواستی بری بخوابی بگو ببخشید ...

اوهوم ممنونم،اوایل میگفتن باید کاید بزاری پشت در ما راحت  بیاییم کلی جنگ و دعوا به پاشد منم نزاشتم اینکارو کنن،حالا دیگه در میزنن