سلام بچه ها کسایی که توی یه ساختمون با مادرشوهر زندگی میکنن،چطوری تحمل میکنین رفت و آمدهای زیادشون رو؟ و چطوری باید به مادرشوهر فهموند اینقدر مزاحم نشه؟؟؟😭😭😭😭😭حالمو اصلا خوب نیست دام میخواد بمیرم
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منکه شوهرم یه نیمچه اشاره کرد که بریم طبقه پایین مامانمینا.هی چیزای بیربطو ربط میدم به این قضیه و هی میگم اخلاق من گاهی وقتا تنده نباید باهم باشیم احترام از بین میره😑
من توی یه ساختمون زندگی میکنیم اونا زیاد نمیان من زیادمیرم
ولی خب ای کاش کسایی که خونه ندارن به زودی خونه دار بشن همه یگین آمین
فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤
منکه شوهرم یه نیمچه اشاره کرد که بریم طبقه پایین مامانمینا.هی چیزای بیربطو ربط میدم به این قضیه و هی ...
باریکلا سیاست 😀😀😀 خوشم اومد
فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤
من باهاشون تو ی ساختمونم..به نظرم آرامش خود ادم مهم تر از هرکسی.. ی جایی با احترام باید ادم حرفشو بز ...
اره منم نظرم همینه ولی شما چطوری بهشون گفتید؟ینی گفتید لطفا نیایید خونمون؟میشه راهنماییم کنی لطفا من باردارم و همین روزا بچم دنیا میاد و اینقدر استرس مزاحمت اینارو دارم که همش میخوان بیان فضولی کنن که واقعا حالم بده ...