2777
2789
عنوان

زندگی در ساختمان مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه شوهرم یه نیمچه اشاره کرد که بریم طبقه پایین مامانمینا.هی چیزای بیربطو ربط میدم به این قضیه و هی ...

آفرین به این همه سیاست خوشبخت باشی گلم

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر

من عقدم ولی بخاطر کرونا عروسیم کنسل شد برا همین خونم امادس..چند وقت پیش رفتم ی ماه موندم..روز دوم مادر شوهرم پاشد بی خبر اومد بالا ساعت سه و نیم ظهر..فرداش بهش گفتم من از بی خبر جایی رفتن بدم میاد..شمام دیروز اومدی ما ناهار خوردیم اصلا نشد پیش شما پیشینم اگ زنگ مبزدی میگفتم ک میخوایم ناهار بخوریم..گف برا خونه پسرم رفتن هم باید خبر بدم؟گفتم بخاطر خودتون میگم اینطوری بیشتر میشه پیشتون باشم مثلا اگ خونم هم بهم ریخته باشه دوس ندارم شما بیای بشینی من جم کنم..یکم کل کل کرد منم کوتاه نیومدم از حرفم اونم تکرار نکرد خدایی..

1 شما وظیفه نداری هرشب یا هرروز سر بزنی

2 مثل ی مهمونی رفتن برو اونجا نگو چهار تا پلس ب خودت برس

3 ن خودت هر وقت مهمون داری دعوتشون کن ن این توقع رو داشته باشه

4 اگر بچه داری رفت و امدش رو کنترل کن

5 با شوهرت توافق کن و جلوی خانوادش یا بقیه بحث نکنید

6 خیلی خودمونی نشو احترامتو دست خودت نگه دار و شوخی و درددل ممنوع

من ۸سال با‌مادرشوهرم و ۴تا خواهرشوهر تو یه ساختمون بودیم..مردم و زنده شدم الان ۳ساله ک‌ تقریبا واحدامون جدا کردیم یکم راحتم وباهشون قط ارتباطم..هر وقتم در بزنن باز نمیکنم

اللهی شکککرت

تنها راه آرامشت اینه که سخت نگیری 

ببین من صدبار شده اومدن خونه ما دیدن خونه افتضاح ریخت ‌پاشه و ظرفها کثیف خیلی راحت بارها گفتم من از کار خونه بدم میاد تا سرحال نباشم دست نمیزنم یا لباس راحتی تنم باشه عوض نمیکنم الان شاید شاید ماهی یکبار بیان ولی خودم هرروز میرم سر میزنم به داروهاشون رسیدگی میکنم کارهای بانکیشون رو اینترنتی انجام میدم خلاصه حواسم بهشون هست جوری شد که یکبار زندایی همسرم یهویی اومد بالا گفت فلانی اینجوری شلخته ای شوهرت سرت هوو میاره مادرشوهرم گفت غلط میکنه سختشه بره کارگر بگیره این بچه کمرش درد میکنه کلی زحمتای ما گردنشه وقت نمیکنه به کارهای خودش برسه 

belfijoon هستم