2777
2789
عنوان

همدرد🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 17 پست
به خدا اعتقاد داری!  گذشته رو رها کن، برگرد به آغوشش مطمئن باش از هرکسی بهت مهربون تره، آرامش ...

اعتقاد دارم ب خدا.

نمیدونم....خیلی دارم سعی میکنم اما نمیتونم اشتباهاتمو فراموش کنم،خیلی سختهههه ک بخاطر نادونی تباه شی و کسیم درکت نکنه و فرصت جبرانو ازت بگیره

من نیاز ب معجزه دارم و تمام

حِرمــٰـان 

اعتقاد دارم ب خدا. نمیدونم....خیلی دارم سعی میکنم اما نمیتونم اشتباهاتمو فراموش کنم،خیلی سختهههه ک ...

برگرد بهش اتفاقا دو روز پیش خیلیییی حالم خراب بود یه آیه ای رو دیدم ترجمه اش این میشد 

ای بندگان من که با ارتکاب به گناه بر خود زیاده روی کردید

از رحمت خدا نا امید نشوید، یقینا خدا همه گناهان را میامرزد و همانا اون بسیار بخشنده و مهربان است 

یا یه جای دیگه اش گفته بود اگه خدا برای یکی بخاد اگه همع اهل آسمان ها و زمین نخان نمیتونن جلودارش شن به معجزه اش ایمان داشته باش و دلتو آروم کن اگه خواستی میتونی صحبت کنی راجب حال بدت این یکم سبکت میکنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برگرد بهش اتفاقا دو روز پیش خیلیییی حالم خراب بود یه آیه ای رو دیدم ترجمه اش این میشد  ای بندگ ...

اگ منظورتون از برگشتن اینه ک برم سمت خدا خیلی وقته باهاشم. 

بله میدونم حواسش بهم هس،ولی من تو اون بخشی ک قراره خودم ب خودم کمک کنم موندم و ازونجایی ک از کمک ب خودم عاجزم ازش میخام برام معجزه کنه.

ممنون حرف زیاد دارم ولی نمیخام سرتون درد بیاد

خیلی لطف کردین🙏💝💋

حِرمــٰـان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز