2777
2789

خودمو هرچقدر میزنم به بی خیالی نمیشه همش میاد تو فکرم 5ماهه منتظرم😔😔یعنی مییییشششه؟میشه خدا صدامو شنیده باشه😢😭

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس خودش باعث میشه باردار نشی مشکلی نداری چرا عجله داری 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
منم ماه پنجممه ک اقدامم دو روز دیگ مونده به موعدم منک سپردم به خدا توعم امیدت به خدا باشه 

منم دوروز دیگه مونده ۹ماهه اقدامم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منم ماه پنجممه ک اقدامم دو روز دیگ مونده به موعدم منک سپردم به خدا توعم امیدت به خدا باشه 

توکل ب خدا ایشالا مثبت باشی

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️
منم دوروز دیگه مونده ۹ماهه اقدامم

من این ماه دیگ نمیخام بی بی بزنم اگ پری نشمم تا بعد تعطیلات نمیزنم 

شما علائم داری؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

خداجونم میشه این ماه من بی بی چکم منفی بشه و لطف کنی بی بی چک این خانومو مثبت کنی🥺

من آمادگی سومی رو ندارم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم