2777
2789
عنوان

یعنی میشه این ماه بی بی چک مثبت ببینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست
خداجونم میشه این ماه من بی بی چکم منفی بشه و لطف کنی بی بی چک این خانومو مثبت کنی🥺 من آمادگی سومی ...

💞😭😭دعا کن واسمون

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️
من این ماه دیگ نمیخام بی بی بزنم اگ پری نشمم تا بعد تعطیلات نمیزنم  شما علائم داری؟

وای از بی بی چک منفی متنفررررررم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از بی بی چک منفی متنفررررررم

دقیقا من ماه اولی ک اقدام بودم دو هفته عقب انداختم تو این دوهفته اینقد بی بی منفی دیدم ک بیزار شدم دیگ

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع
من این ماه دیگ نمیخام بی بی بزنم اگ پری نشمم تا بعد تعطیلات نمیزنم  شما علائم داری؟

ن هیچ علامتی ندارم من امپول ازاد سازی تخمک زدم اگه تا دوسه روز دیگ پری انشالله نیاد بی بی میزنم 

تا بعد تعطیلات ک خیلی طولانی میشه سابقه تاخیر داری؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دقیقا من ماه اولی ک اقدام بودم دو هفته عقب انداختم تو این دوهفته اینقد بی بی منفی دیدم ک بیزار شدم د ...

من ماه پیش7روز عقب شدم بی بی هاله انداخت 

ازمایشم منفی شد

ن هیچ علامتی ندارم من امپول ازاد سازی تخمک زدم اگه تا دوسه روز دیگ پری انشالله نیاد بی بی میزنم  ...

نه فقط ماه اول اقدام تاخیر داشتم که دکتر رفتم سونو و ... نوشت که مشکلی نبود و از استرس زیاد عقب افتاده بود

ن هیچ علامتی ندارم من امپول ازاد سازی تخمک زدم اگه تا دوسه روز دیگ پری انشالله نیاد بی بی میزنم  ...

انشاالله بارداری

من ماه پیش7روز عقب شدم بی بی هاله انداخت  ازمایشم منفی شد

چقد اینجوری بده امیدوار میشی بعد از منفی میشه یکی از اقواممونم بی بیش مثبت شده بود اینقد ذوق کرد بنده خدا رفت از داد منفی شد

نه فقط ماه اول اقدام تاخیر داشتم که دکتر رفتم سونو و ... نوشت که مشکلی نبود و از استرس زیاد عقب افتا ...

ماه اول چون اتفاق جدیدی تو بدنت میفته هورمونا بهم میریزن من برعکس ماه اول سیکلم ۲۶روزه شد ولی اگ یه هفته تاخیر داشتی بی بی چک بزن مشخص میشه

الهی آمیییییین. انشالله که مثبت بشه و دلت شاد شه عزیزم. منم منتظرم شمام واسه من دعا کن لطفا 🙇🌹

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
ماه اول چون اتفاق جدیدی تو بدنت میفته هورمونا بهم میریزن من برعکس ماه اول سیکلم ۲۶روزه شد ولی اگ یه ...

وقتی بی بی میزنم منفی میشه تا یه روز دپ میشم برا همین میخام نزنم 

انشاالله بارداری

انشالله همه منتظرا زود به خواستشون برسن 

شما اگ مشکلی ندارین نگران نباش به امید خدا زود جواب میگیرین 

من اسپرم همسرم کم تحرکه خودمم سالم بودم ولی دکتر گفت خفیف تنبل شده تخمدانت