maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 عنوان بارداری 86 بازدید | 19 پست دوستان من یک ماه قرص ال دی خوردم. با وجود فولیکولای بالغ میشه بخاطر این قرص باردار نشم؟ روز سیزده ۱۹ و ۲۰ بودن. دهنمو مشغول کرده ممنون میشم کمک کنید خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜 1399/12/23 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 منم اقدامم الان.روز سیزدهم فولی ۲۳ و ۲۴ داشتم.که البته فکرکنم آزاد نشدن تخمکا و تا الان کیست شده احتمالا
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 ماه پیش ال دی خوردی؟؟ آره . قطع کردم بعد پنج روز پریود شدم خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 منم اقدامم الان. روز سیزدهم فولی ۲۳ و ۲۴ داشتم.که البته فکرکنم آزاد نشدن تخمکا و تا الان کیست شده ا ... خدا نکنه از کجا میدونی سونو دادی؟ احتمال بارداریت که زیاده خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 آره . قطع کردم بعد پنج روز پریود شدم فکرکنم اثر ال دی تا چند روز بعدش میره.من از دختر خالم شنیدم.اون خودش باردار شده بود
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 فکرکنم اثر ال دی تا چند روز بعدش میره. من از دختر خالم شنیدم.اون خودش باردار شده بود خدا کنه. اثر ال دی یعنی چی چکار میکنه .ضخامت رو زیاد میکنه که ضخامت خداروشکر کم شده بود . فولیکول هم که داشتم دیگه چی میتونه باشه خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 خدا نکنه از کجا میدونی سونو دادی؟ احتمال بارداریت که زیاده آره سونو دادم عزیزم.نمیدونم آخه دکتری که سونو کرد گفت دیگه باید فولیکولات آزاد بشه.اما خب هیچ آمپولی نداده بود دکترم که آزاد بشه.همینطوری ام که اصلا فکرنکنم آزاد شده باشه
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 آره سونو دادم عزیزم. نمیدونم آخه دکتری که سونو کرد گفت دیگه باید فولیکولات آزاد بشه. اما خب هیچ آم ... منم آمپول نداد گفت خودش آزاد میشه. اگه کیست بشه که باز باید دنبال درمان اون رفت خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 من بارداری اولمو ال دی میخوردم ولی نامرتب حامله شدم آها خب نامرتب خوردین. من فقط یک ماه خوردم اونم بخاطر کیست . اثرش چقدر تو بدن میمونه خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 خدا کنه. اثر ال دی یعنی چی چکار میکنه .ضخامت رو زیاد میکنه که ضخامت خداروشکر کم شده بود . فولیکول ... منظورم که دیگه اثر جلوگیریش از بین میره و میتونی که باردار بشی.ضخامت سونو برات چند زد؟من ۹بودمآره اندازه فولی هات عالیه فقط استرس نداشته باش
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 منم آمپول نداد گفت خودش آزاد میشه. اگه کیست بشه که باز باید دنبال درمان اون رفت ایشالا که هیچی نمیشه و این ماه همه منتظرا جواب میگیرن یه نینی سالم میاد تو دلشون
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 منظورم که دیگه اثر جلوگیریش از بین میره و میتونی که باردار بشی. ضخامت سونو برات چند زد؟من ۹بودم آ ... استرس که دارم. اثر هورمونیم دارن دیگه نه؟ با آزمایش معلوم میشه ؟ ضخامت من ۱۰ بود. انشاالله که بشه همچنین شما خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜