maheman05 مدیر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 19 پست دوستان من یک ماه قرص ال دی خوردم. با وجود فولیکولای بالغ میشه بخاطر این قرص باردار نشم؟ روز سیزده ۱۹ و ۲۰ بودن. دهنمو مشغول کرده ممنون میشم کمک کنید خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜 1399/12/23 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 نمیدونم اینو ممنون عزیزم ... خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
tala_h27 عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 257 استرس که دارم. اثر هورمونیم دارن دیگه نه؟ با آزمایش معلوم میشه ؟ ضخامت من ۱۰ بود. انشاالله که بشه هم ... شرایطت عالیه.منم خودمم خیلی آدم استرسی هستم.اما دیگه به خودم گفتم که خب چیکار کنم یا میشه یا نمیشه دیگه.چون دیگه خسته شدم انقدر به خودم و همسرم فشار اوردم
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 ایشالا که هیچی نمیشه و این ماه همه منتظرا جواب میگیرن یه نینی سالم میاد تو دلشون انشاالله همه دامنشون سبز سه و دم عیدی خوشحال شن خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
maheman05 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 شرایطت عالیه. منم خودمم خیلی آدم استرسی هستم. اما دیگه به خودم گفتم که خب چیکار کنم یا میشه یا نمی ... خیلی خوبه بلاخره به یه نتیجه رسیدی با خودت. آخه تنهام همش فکرو خیال میکنم.هررر چی صلاحمون باشه عزیزم خدا به وقتش به هممون یه نی نی سالم و صالح بده خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜