2777
2789

خانما سبزه عدس کاشتم ولی هنوز ی ذره اوده خیلی کم ها چیکار کنم تا عید سبز بشه خاهشا بگین چیکار کنم که زود رشد کنه

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

منم عدس گزاشتم 

تازه ریشه اش دراومدع

روش نایلون بکش زود درمیاد 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ماهم اونجوریه تا یهفته دیگه کامل درمیاد

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

انقد من چند روز فحش دادم ب خودم و ب سبزه هام😤😤😤یه هفتس گذاشتم دستمال روشون کشیدم هنوز انگار ن انکار 😡😡😡

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
منم عدس گزاشتم  تازه ریشه اش دراومدع روش نایلون بکش زود درمیاد

الان ی جور دستمال هسته اسمشو نمیدونم چیه خوبن ا اونا گزاشتم یعنی نایلون بکشم زودتر سبز میه؟؟؟

بزار پشت پنجره.وبا ابپاش بهش اب بده...وقتی خشک شد البته زیاد اب بدی خراب میشه

کنار بخاری گذاشتم خوب نیس اخه پشت پنجره جا ندارم 

انقد من چند روز فحش دادم ب خودم و ب سبزه هام😤😤😤یه هفتس گذاشتم دستمال روشون کشیدم هنوز انگار ن انک ...

اووووی مثل منی پارسالم سبزم خراب شد خداکنه امسال نشه که خودمو میکشم