2777
2789
عنوان

چیکار کنم سبزه ‌‌‌‌‌‌ام زودتر رشد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9312 بازدید | 27 پست
من۵۰۰ ظرف گندم کاشتم همگی خوشگل و سبزن

اوووووه😳😳😳😳۵۰۰ تا ظرف میخوای چیکار اینهمه من چهارتا ظرف گذاشتم خودمو کشتم🤦🤦🤦🤦

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ی جور دستمال هسته اسمشو نمیدونم چیه خوبن ا اونا گزاشتم یعنی نایلون بکشم زودتر سبز میه؟؟؟

اره

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
اووووی مثل منی پارسالم سبزم خراب شد خداکنه امسال نشه که خودمو میکشم

تازه من خاستم روی شوهرمو کم کنم😩😩

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
تازه من خاستم روی شوهرمو کم کنم😩😩

اوووووه نگو شوهر منم مسخره میکرد میگفت نمیتونی ولش کن میریم آماده میگیریم منم هی جرم می‌گرفت گفتم نخبر خودم درست میکنم حالا ایناهم سبز نمیشن😫😫😫😫😫😫😫

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
اوووووه نگو شوهر منم مسخره میکرد میگفت نمیتونی ولش کن میریم آماده میگیریم منم هی جرم می‌گرفت گفتم نخ ...

وای اره دقیقا 🥺🥺 لعنتیا لج کردن

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
2790
2778
2791
2779
2792