2777
2789

بچه ها من چندوقته شروع به یه کاری کردم خیلی تو روحیم تاثیر خوب داشته. تو سایتم که هستم حس میکنم خیلی نیازه بقیه اینارو بدونن بنظرم نصف مشکلا بخاطر ندونستن اینچیزاس

من یه برنامه نصب کردم به نام: castbox

کلا توش پادکست و داستان صوتی و مدیتیشن و سخنرانیو روانشناسیو اینجور چیزاس... ولی جدا از اون اگه تو برنامه سرچ کنید (رادیو راه مجتبی شکوری) خیییلییی چیزای خوبی میاد

برید از اول پادکستاشو ببینید یه طرح ۸ روزه داره البته سال ۹۷ گذاشته

اگه شبی یه قسمتشو گوش کنین تا عید تموم میشه

درمورد نگرشای بدی که به خودمونو جسممون داریم، کارایی که نمیتونیم براش اولویت بندی کنیم، اثر کارای کوچیک رو زندگیمون و کلللییی چیز خوب حرف میزنه

بنظرم اگه گوش بدین حتما سال جدیدتون قشنگتر و با انرژی بهتره😍 اگه دوست نوجوون و دهه هشتادی تو سایت دارین تگ کنین هم به درد اونا میخوره هم ما

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

یه اقایی تعریف میکرد میگفت شغلش راننده تاکسیه... اینارو واسه مسافراش میزاره همه موقع پیاده شدن کلللیییی تشکر میکنن و دعای خیر براش میکنن 

انقد حرفاش قشنگه حد نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنتیییییی

چه وجه شباهتی 

درخپاست میدم راجب این موضوع بحث کنیم 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
یه اقایی تعریف میکرد میگفت شغلش راننده تاکسیه... اینارو واسه مسافراش میزاره همه موقع پیاده شدن کلللی ...

چقدر خوب که تو این فکرا هستی من فوقش سه  روز تو این فاز باشم😐

جدییی؟ بده😍

دادم بقبول 

جون جون دنبال همچین دوستی مثل تو بودم 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
چقدر خوب که تو این فکرا هستی من فوقش سه  روز تو این فاز باشم😐

منم یکم تنبلیم میاد بعضی وقتا

مثلا اخر شبا وقتی میخوای بخوابی گوش بده یا صبا وقتی داری کارا رو میکنی

خیلی جذابه اخه

منم یکم تنبلیم میاد بعضی وقتا مثلا اخر شبا وقتی میخوای بخوابی گوش بده یا صبا وقتی داری کارا رو میکن ...

من اتفاقا کتابای زیااااادی خوندم بیشترشونم خارجی هستن و موضوعشونم عموما آرامشه خیلیم اطلاعاتم بالاس منتها من فقط سه چهارروز بهشون عمل میکنم!!!

فقط نقطه ضعفم همینه ولی میدونم اگه دوست خوبی پیدا کنم که همدیگرو تشویق کنیم خیلی میتونیم به هم کمک کنیم😍

من اتفاقا کتابای زیااااادی خوندم بیشترشونم خارجی هستن و موضوعشونم عموما آرامشه خیلیم اطلاعاتم بالاس ...

اگه دوس داشتی باهم شروع کنیم