2777
2789
عنوان

همین الان با شوهرم دعوام شد

301 بازدید | 16 پست

میخوام به خانوادش بگم ، به نظرتون بگم یا نه ، رفتار پسرشون غیر قابل بخششه ، بگید چیکار کنم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکار دشمن شاد میشی فقط .سعی کن باخودش مشکلو حل کنی

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

برق خونمون قطع شد ،مامانم اینا پایین خونه ما هستن ، بابام نبود ،مامانم تنها بود ،فقط یه گوشی داره برای روشنایی ،اونم تو آشپزخونه است ، گفتم ما که گوشی هست ،تبلتو ببرم پایین تا تو تاریکی راحت گوشی رو پیدا کنه ،شوهرم گفت نه بابا ،شارژ گوشیمون ۲۰ درصده و فلان 

برق خونمون قطع شد ،مامانم اینا پایین خونه ما هستن ، بابام نبود ،مامانم تنها بود ،فقط یه گوشی داره بر ...

عاخه این دعوا داره مارمولک سر😂😂😂😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

منم ناراحت شدم ،بازم چیز خاصی نگفتم فقط ناراحت بودم برگشته میگه میزنم تو دهنته ، دهنتو ببند ،برو خونه مامانت ، از این جور حرفا ،با وجودیکه سابقه نداشته این جوری حرف بزنه ،منم چیزی نگفتم  .

والا همیشه توی بدبختی ها و تنهایی هامون و موقع کمک کردن باباو مامان منن  که هستن  پشتمون ، حالا موقع کمک کردن بهم میگه نکن خیلی بهم برخورد،تازه همه کارها و مشکلات خانوادش رو این حل میکنه 

منم گفتم اگه برم خونه مامانم باید اول بابات بیاد بهش بگم چی شده ،بعد برم ،این طوری که نمیشه ،هر چی از دهنت دربیاد بگی ، 

والا کرونا گرفت مامانم صبح بلند میشد چتد نوع غذا ،آش ،جوجه و فلان ، همه کاری میکرد ، میرفت فروشگاه صبح زود که مرغ تازه بگیره ، خانوادش نگفتن حالت چه طوره ، حالا به نظرتون حق دارم ناداحت بشم یا نه