2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست
اولین رابطتته؟

اره 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدا محبتت  ولی من منظورم تجربه م بود  که همون اول زندگی بگو همچین اخلاقی داری متوجه بشه ...

اخه من هنوز عقد نکردم 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه چن ماه اول رابطتتی تا یه مقدار طبیعیه؛ اصل اول رابطه ها احترامه؛ سعی کن تحت هیچ شرایطی بهش بی اح ...

۶ ماهه گذشته ☹☹میشه کمکم کنی خواهش میکنم 

عزیزم چیکار کنم برات؟بگو؟

مثلا همین که زیاد زنگ میزنم و پیام میدم خودش سمه میشه یه جوری راهنمایم کنی درست شم 

ینی دست خودت نیس که بهش زیاد زنگ میزنی؟ یا خیلی دلتنگش میشی؟

دست خودم نیست تا بیکار میشم میرم سمتش

شب زود نیست ؟

میخوای بیشتر طول بکشه😐😐😂😂😂😂

هر وقت فکر میکنی مناسبه بفرس،اما به نظرم نذار قهرا و ناراحتی ها تایمشون زیاد باشع که عادت کنید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
میخوای بیشتر طول بکشه😐😐😂😂😂😂 هر وقت فکر میکنی مناسبه بفرس،اما به نظرم نذار قهرا و ناراحتی ها ت ...

مرسی عزیزم